Helgen som gick

Har haft en jättebra helg i Katrineholm! Synd bara att helgerna går så rackarns fort!

Det gick jättebra med Mira hos veterinären i fredags, trodde hon skulle bråka mer när blodet skulle tas ur benet, men hon skötte sig fint! Duktiga tjejen=)

Var ute i stallet och myste med Moira i fredags oxå! Borstade, friserade och bara gosade=) Finaste tjejen! Benet såg skapligt bra ut, så vi håller alla tummar för att det fortsätter bli bättre nu!

I lördags var det jobb, sen hem och göra sig iordning! Det var ju St Patricks day och det skulle ju självklart firas! Det blev en sjukt lyckad kväll hemma hos M o D med mat (årets första grillning för min del!), dansande, prat och sjukt mycket skrattande!

I söndags var det jobb igen! Var rätt lugnt, men det brukar bli så helgen innan löning.. Efter det så blev det soffhäng och film med gänget innan det var dags att hämta upp ett släp så jag kunde få med min soffa till Nyköping. Så nu är rätt soffa på plats!

Snart kommer J, då ska vi gå igenom lite intervju-frågor, sen ska vi åka bort till Willy´s och intervjua deras butikschef, det är en del i projektarbetet som vi påbörjar idag!

Ha en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0