Kaos-vecka..

Ursäkta mitt dåliga uppdaterande.. Det har varit en stressig vecka, så tiden har inte riktigt räckt till! Nu ska jag snart åka och jobba, första helgen som vi har extraöppet till 16.. Party.. Men jag får sluta kl 14 iaf=) Ska på 30-årsfest idag! Ska bli jättekul! Men lite nervös är jag allt;)

Hit ska jag idag=) Utsikten från verandan.

Nu ska jag ut med tjejerna en sväng, sen är det bara att dra sig till jobbet!

Imorgon flyttar vi Moira föresten! Ska bli skönt att få henne till ett mindre stall igen!

Ha en bra helg!

Vill ha!

Skulle vilja ha en katt igen.. Men jag törs inte chansa med tanke på bilvägen... Men dom är ju så söta!





Var och gosade med dessa små charmtroll igår. Så himla söta!

Nu ska jag åka och jobba.. Jippi.. Men det är ju inte så många timmar iaf, så det går rätt bra!

Ha en bra dag!


Hallu!

Har inte riktigt funnits någon tid att uppdatera här under helgen! Men nu så;)

Helgen i korthet: Katrineholm- Helsingborg- Danmark- Helsingborg- Danmark- Tyskland- Danmark- Helsingborg- Nyköping- Katrineholm =P Blev visst lite flängande, men jag har haft en toppenhelg=) Åkte med som sällskap på shoppingresa till Tyskland, handlade inte så mycket själv. Men lite är klart att man kom hem med;) 
 
 
Nu är vi redo för fest!Hehe


Helsingborg


Var och matade dessa små sötnosar idag=)


Sen var vi och klappade lite på dessa ulltussar! Så söta!

Imorgon är det jobbdags igen.. Skönt att det inte är så många timmar iaf! Sen ska jag olja sista omgången på utemöblerna, så jag kan sitta ute och njuta av solen! Mira ska även få en cykeltur, äntligen börjar hon bli normalviktig igen! Vi ska ju snart ställa och jag kan ju inte gå in med en köttbulle i kopplet;)

Hoppas alla har haft en bra helg!


Uppdatering

Nu har jag visst varit lite dålig på att uppdatera.. Det har varit lite mycket de senaste dagarna.. Men nu är jag här;)

Idag slutade jag kl 16! Superskönt! Så när jag kom hem kände jag för att fixa lite ute. Så först planterande jag några vårblommor i krukor





Jag är visst lite sent ute med det men nu är det gjort iaf!

Sen fortsatte jag med att göra iordning i landet, väcka liv i kryddorna och städa iordning runt trappen. Mitt i allt kommer jag och Josse på att utemöblerna behöver slipas och oljas, så ut med dom! Vi hann nästan klart ikväll, men vi blev så hungriga så vi blev tvugna att sluta!

Nu har vi och tjejerna ätit och snart får vi besök! Trevligt=)

Tänkte lägga in lite bilder från förra veckans badpremiär, nu när jag har min dator igen och allt funkar som det ska;)







Ha en bra kväll!

=)

Vilket underbart väder det har varit idag! Har sutit ute på trappen och njutit av solen, så härligt! Hedda och Mira har njutit av solen dom oxå=) Söta tjejerna!

Hoppas alla andra oxå har haft en bra dag!

Skön kväll!

Sitter i soffan och tittar på American History X. Väldigt bra film, men fruktansvärt grym..

Är klar med uppsaten, den ska bara skickas in imorgon=) Skönt! Så det firar jag med lite soff-häng!

Tog en promenad med tjejerna först, bort till skogsjön! Det är så mysigt därborta! Tog massa bilder, sen kom jag på att jag inte kan få in dom på datorn.. Min dator är inte hemma för tillfället och jag orkar inte hålla på och krångla för att få in bilderna på denhär datorn.. Ni får se bilderna en annan dag;)
Mira passade på att premiärbada idag=P Knashund! Hedda sprang fram och tillbaka på bryggan, hon var oxå bra sugen på att hoppa i! Tur att hon inte gjorde det! Haha!

Nu ska jag mysa ner mig med en kopp te och kolla på filmen!

Ha en bra kväll!


På fredag!

På fredag har Water for elephants premiär! Kanske, kanske kan den mildra suget efter 4e Twilight filmen som kommer ut i höst!? Får ju lite Robert Pattinson-abstinens stillad iaf;)




Bilder lånade från waterforelephants.net


Duggregn..

Duggregn, grått och kallt.. Vart tog våren vägen??

Börjar bli lite trött nu, har varit vaken sen kl 5, jobbat, startat en maskin med tvätt, cyklat till stallet med Mira, gett Moira massage, cykla hem igen, plugga, skriva uppsats, hängt tvätt.. Nu tänker jag laga lite mat så jag får lite ny energi! Får bli lax idag!


Det var mer vårkänslor igår=)


Syrén. Snart blommar dom! ( Om man tänker lite optimistiskt iaf=P )


<3

Sen tänker jag mysa ner mig i soffan med min godispåse och Coca-Cola!

Ha en bra kväll!

Ledig idag!

Men ändå vaknade jag vid kl 7 imorse.. Så då gick jag upp, satte igång en maskin med tvätt, gjorde en kopp te och sen satte jag mig med veckans engelskauppgifter. Det är skönt att jobba på med det när jag är ledig, så blir det inte så stressigt när jag kommer hem efter kl 18 från jobbet!

Så nu ska jag skriva en uppsats.. Jippi! Hehe

Har hunnit med en sväng till stallet, måste ju upp och mysa med Moira när jag är ledig=)

Hedda var sådär sugen på att följa med på promenad..


Moira fick komma ut i hage några timmar idag=) Hon var väldigt nöjd över det!







Nu är det dags för mig att skriva ner mina tankar om ' What do you think makes life important? '

Ha en bra dag!

Måndag igen.

Helgerna går så himla fort jämt! Hinner ju knappt med!

Idag har jag och Mira jobbat i hästbutiken=) Mira gillar att jobba där, det finns alltid goda hundben och godis där;)

Blev bjuden på middag av Malin idag, riktigt gott! Sen att jag slipper laga mat en kväll är ju bara ett stort plus oxå! Haha! Så nu har vi gjort upp lite planer för sommaren oxå=)
Jag slapp gå själv hem hela "långa" vägen i mörkret oxå, skönt det! Även om det bara är mobil-sällskap så blir jag lite mindre mörkrädd iaf=P

Nu hamnade jag i soffan, sovdags snart! Men Mira ville visst mysa lite först och det går ju inte att motstå!

Imorgon är jag ledig, så då blir det plugg, plugg och plugg.. En liten tripp till Moira ska jag nog hinna med oxå! Mysa lite!



Såhär såg min gräsmatta ut för ca ett år sen! Skönt att det har töat lite långsammare i år, så man slapp en sånhär översvämning på tomten igen! Men Mira uppskattade att hon hade fått en egen pool iaf;) Idag blommar det snödroppar där istället! Mycket bättre:D

Sov gott och ha en bra dag imorgon!

Slödag!

Idag har det varit en riktig slödag! Så när jag kom hem från Nyköping drog jag med mig Josse på en promenad med tjejerna! Så skönt att man kan ut och gå i skogen på kvällarna nu, äntligen är kvällarna ljusare igen!


Massa fina snödroppar intill skogsvägen=)




Hedda tog en power-nap mitt under promenaden;) Ser ut som att hon hittade ett bekvämt ställe att vila på..


Mira kollar läget=)



Nu är det sovdags för min del, jobb imorgon!

Ha det bra!

Trevlig helg!

Hoppas alla får en super-trevlig helg=)

Själv befinner jag mig i Nyköping över helgen=) Mira är hemma med syrran, hennes uppgift denna helg är att vakta hästarna i stallet och retas med Hedda;)

Återkommer imorgon, börjar bli dax att ta tag i middagen nu=)

Ha det bra!

Äntligen fredag!

Nu jobbar jag iof imorgon, men det är skönt med fredag iaf!

Trodde nästan att jag och hundarna skulle blåsa bort förut när vi gick ner till stallet.. Jäklar vilken blåst det är! Är glad att jag hann hem innan spöregnet kom!

Snart så finns det ingen is kvar på vattnet nere vid slottet=)



Såg även massor med tussilagos nedanför slottet, men jag kom inte åt att fota hela det gula havet.. Men en liten knippe fick jag med!


Lite småtaskig kvalitet på bilden, den är tagen med mobilen. Glömde ju självklart kameran hemma när jag gick iväg..

Snälla lilla Moira uthärdade helt stilla när hovslagaren lyfte alla ben på henne. Trodde att det skulle vara mycket jobbigare för henne än det blev! Skönt att det gick bra! Men vi struntade i att lägga på skor på bakhovarna, för att undvika att banka och slå i hoven på det skadade benet. Så nu hoppas vi att hon inte blir ömfotad..

Mira och Hedda ligger och sover som små stockar=) Men snart kommer deras kompis och leker! Bra att hundarna kan roa sig så vi kan äta kladdkaka och dricka lite vin;)

Hmm.. Nu fick jag strömavbrott här hemma.. Jäkla blåst! Hoppas strömmen kommer tillbaka snart! Annars får vi sitta i mörkret och dricka vin och spela spel ;)

Ha en bra kväll!

Mot stallet

Ska snart ta med hundarna, hostan och snuvan för att gå upp till stallet! Hovslagaren kommer till Moira idag. Ska bli spännande och se hur det går att sko henne idag.. Känns som hon kommer vara skapligt ostadig när det är dax för skoning på vänstra bakbenet.. Hon var strulig bara när jag skulle brodda ur henne. Så jag får nog agera stöttepelare för henne idag ;)

Men vi fick iaf ett positivt besked av veterinären!:D
Han tyckte hennes hälta hade blivit jättemycket bättre och självklart så haltade hon INGET i skritten när vi var hos vet. Men han trodde att hon hade brallat i hagen eller något sånt och benet var lite överansträngt i några dagar.. Men nu så ser allt så bra ut som det kan göra!

Nu måsta jag hoppa ur mina mjukiskläder och göra mig klar för stallet!

Ha en toppendag!=)


Knas-Mira=)

Mira blev så glad idag när hon fick tillbaka sin favoritleksak av mig! Först sprang hon runt i hela huset och pep som en tok med den, sen la hon sig mitt på köksgolvet och sov en stund.. Men det gällde ju att se till så Hedda inte kunde sno den medan hon tog en power-nap





Mysigt att sova i solen=)

Idag har Mira även fått lite manikyr;) Det har aldrig gått så bra att klippa hennes klor som det gjorde idag! Inget tjafsande eller bortdragande av tassar:D Kan ha berott på att bantningen har gjort henne galet sugen på Frolic och hon visste att hon inte skulle få några bitar om hon bråkade;) Men jag är bara så glad för att det gick så himla bra idag!

Imorgon kommer hovslagaren till Moira, hoppas det går bra att sko henne! Hon blir ju lite ostadig när man lyfter upp vänstra bakbenet.. Men det löser sig, man får ta lite i taget på hoven, så får hon vila högerbenet lite=)

Josse har bakat en After Eight-kladdkaka till oss, så den ska vi svulla i oss ikväll! Fast vi får lite hjälp senare under kvällen;)

Ha en bra kväll!

Tisdag..

Evigheter kvar till helgen..

Dagen i bilder=)


Idag kom det 37 vagnar med vår till Ingvaldstorp=)


Sen var inte alla buskar lika trevliga att ha och göra med ;)


Arbetsdagen avslutatdes med lita massage! Så nu är man skapligt mör i kroppen!


Sen hade Josse lagat middag när jag kom hem;)

Tack Malin för den supergoda kakan,te och väldigt trevligt sällskap! Det var en bra efterrätt! Haha

Nu ska jag krypa ner i sängen och kurera min feber och sprängande huvudvärk.. Massage när man är förkyld är kanske inte den bästa kombon=P

Sov gott!

Blä..

Usch... Jag har gått och dragit på mig feber.. Jag hoppas verkligen att den är borta imorgon, annars får jag ingen massage=( Har knaprat lite alvedon, håller tummarna för att det hjälper! Har känt under hela helgen att det har varit påväg.. Har inte tid och lust att bli sjuk nu!



Ska gå ut med tjejerna en sväng, sen krypa ner i sängen så jag kan vakna pigg och frisk imorgon=)

Sweet dreams!

I en dröm får tanken vingar
Den blir verklig då
I drömmen du allt betvingar
Och allt du önskar kan du få
                               - Askungen


Mys-tjejer



Idag tog Mira och Hedda på sig den stora och tunga uppgiften att vara sympati-sjuka med Josse. Ser väl ut som att dom har haft en jobbig dag? ;)

Själv har jag bedrivit hela dagen i häst-butiken! Ett rätt bra sätt att bedriva sin arbetstid på;) Dagens engelska-uppgifter är avklarade, så nu kan jag ta kväll!

Imorgon har jag massagetid inbokat! Lovely!

Ha en bra kväll!

Hihi, vilken härlig känsla jag har i kroppen nu=)

Dumbo=)

Ikväll blir det soffmys med en kopp te och lite choklad! Mira ville oxå vara med och ikväll kunde jag inte motså hennes fina ögon, så hon har oxå soffmys ikväll!


Världens sötaste Mira! Som inte uppskattar att matte stör hennes mys med att ta fram kameran;)


Jag fortsätter på helgens disneyfilm-tema=)



Ha en bra kväll!

Inte bra alls..

Nyss hemkommen från stallet.. Det går åt helt fel håll med Moiras ben.. Ringa veterinären imorgon och prata med honom.. Lilla Morrhoppan <3

Härlig helg=)

Har haft en toppen helg! Av flera anledningar;)

Hade en riktigt trevlig fredagskväll, sen jobb i lördags. Direkt efter jobbet kom frugan Sara och hämtade mig och Mira för en helg i Nyköping=) Det blev en salig röra av disney-filmer, hundbus, bubbel och strippor på krogen;)

Nu har vi lite söndagsmys hemma hos mig

 

Mira är nöjd idag, hennes favorit-tjej är med här idag, så hon passar på att mysa lite med henne! Hedda uppskattar att vi har en lugn mysdag, så hon slipper motionera så mycket=P


Världens finaste Mira=)


Söta lilla Hedda

Nu inväntar vi bara Josse som kommer med pizza åt oss! Mumma!

Ha det bra!

RSS 2.0