Lydnadsträning

Efter jobbet så tog jag Mira, hennes favoritleksak, massa frolic och klickern för att träna lite lydnad. Mira var väldigt peppad, men lite ofokuserad. Inte så konstigt kanske, jag har varit lite för slarvig med hennes träning på sistonde. Men vi körde bara lite kortare pass med täta avbrott och bara lite grundläggande så det gick bra iaf! Körde lite inkallning, inkallning med störning, fotgående och stanna.

Blev tyvärr inga bilder då kameran var stendöd..

Annars är det mest jobb och stall som gäller nu. Har även extraknäckt som flytt-karl hela veckan;)

Det verkar bli en lång kväll för min del ikväll, så jag kommer nog vara en zombie på jobbet imorgon.. Men sova kan man göra en annan dag;)

Nu kommer Mira med sin tugg-knut och tycker att vi ska leka lite, så nu går jag!

Ha en bra kväll!

Jaha, hur gör jag nu då? =)


Ledig dag!

Idag har jag haft en välbehövd ledig dag! Sovmorgon, en stor kopp kaffe till frukost, städning, tvättande, hundträning, lite shopping och mathandlande har dagen handlat om..

Jag och Mira körde ett litet lydnadspass tidigare idag. Gick helt ok med tanke på att jag har slarvat lite med hennes lydnadsträning.. Men hon lyssnade fint och jobbade på lika glatt som alltid=)

Har extraknäckt som flyttgubbe under kvällen, tur att det var nån med som styrde upp allt;) Men det som skulle med ikväll kom nog med!

Jag har även lyckats bli ägare till 3 kattungar under kvällen=P Undrar hur det gick till!?!? Hahaha

Nu är det sovdags så jag orkar gå upp vid kl 6 imorgon!

God natt!


Letar efter min motivation!

Den är visst på rymmen.. Just nu är det mesta bara upp och ner, bak och fram och snurrigt.. Men det löser sig en vacker dag.. Ibland känns det bara lite avlägset..




Gårdagen

Igår vaknade jag strax innan kl 8 och tog en timmes promenad med hundarna direkt. Det var jättefint väder och skönt ute, så vi knatade på lite längre än jag hade tänkt först! Men varken jag eller hundarna hade nåt emot det=)


Mira "hittade" ett godis-träd

Världens finaste!


När vi kom in igen så satte jag igång att baka scones till Josses och min frukost! Blev så sugen på det! Kan ju säga att dom blev väldigt uppskattade iaf;)


Blev upphämtad efter frukost, hade lovat att hjälpa till att visa 9 valpar för valpköpare och sen få med dom till veterinären för besiktning. Men det är ju inte helt fel att få gosa med 9 supersöta valpar under en dag!



Alla valpar skötte sig jättebra, sov som stockar i bilen (trotts att det var första gången dom åkte bil) och skötte sig hos veterinären!

Idag har det blivit en promenad med hundarna, jobb i hästbutiken, en sväng till Moira för lite pyssel och nu tänker jag sätta mig i soffan med en kopp te!

Ha en bra kväll!



Oj då!

På jobbet har vi i veckan gjort iordning en slänt som är mellan trädgården och hästbutiken. Torsdag och fredag planterades det ca 1200 plantor, blev superfint!


Här ser man nästan bara en modell buske, men det finns andra växter med i oxå=)

Igår när vi var klara, så började det regna, vilket var ganska bra för då slapp vi vattna hela slänten! Men sen under natten så regnade det ganska mycket... Idag såg det ut såhär:


Typiskt o-bra... Det var en rad med buskar där igår.. Tur iaf att det inte var mer som släppte!

Efter jobbet idag så åkte jag och Josse till Oxelösund och hälsade på bror! Massa fika och hundbus blev det! Fick med oss två trötta hundar hem=)


Mira roade sig med sitt tuggben mellan allt busande


När vi satt hos Jimmy ringde mamma och avslöjade att hon hade lyckats med att låsa sig själv ute, så vi fick åka förbi henne på hemvägen och släppa in henne i huset=P Men vi fick äppelpaj som tack, så det var ju nästan så att vi vann på det;)

Nu står potatisgratängen i ugnen, hundarna tuggar på sina ben, jag har ett glas rött och snart åker det på en bra film! Blir en bra kväll!

Ha det bra!


Trött!

Är så trött idag! Har sovit illa hela natten och drömt helskumma drömmar! Iof inte helt ovanligt när det gäller mig;)
Var nog lite tur i oturen att dagens planer blev inställda, känns som att jag hade varit sådär roligt sällskap ikväll:P

Jobbat i hästbutiken idag, sen in och handla i stan.. Bus med tjejerna när vi kom hem! Nu ligger dom och sover vid mina fötter båda två=)

Nu blir det soffan, mjukisbyxor, en filt, en kopp te och sen tidigt sängläge för min del så är jag nog piggare imorgon igen!

God natt!


Nyköping=)

Sitter hos mamma och Micke i Nyköping! Åkte med dom hem förut när dom var och hämtade Aros som jag har haft i helgen. Så ikväll har vi haft det lugnt och skönt, med en skogspromenad inklämd oxå=)

Imorgon ska jag åka till min bästa Alex! Vi träffas alldeles för lite nu igen, så imorgon ska vi ta igen lite tid! <3 Tänkte passa på att mysa lite med Millie oxå! Lilla söt-tjejen=)

Igår testade vi att trava Moira lite. Hon gick jättebra! Inte minsta antydan till hälta:D Äntligen! Så nu ska vi komma igång igen! Vi tänkte ta ut en massör för att kolla igenom henne och försöka få bort dom låsningar som finns. Sen kommer det bli lättare för oss alla!

Nu är det snart sovdags för mig, ska bara först.. ;)


Segpropp!

Jag har varit lite seg här igen.. Kom hem i måndags, sen har allt bara rullat på och tiden har visst inte riktigt räckt till! Men nu så:)


Vi hade superfint väder och spenderade mycket tid på soldäck! Så skönt=)

Det var lite mulet när vi vaknade i Helsingfors, men det sprack snart upp och blev soligt!

Tack pappa och Sonja för en toppenkryssning! <3

Hedda och Mira var väldigt nöjda med sitt kollo hos Lotta och Sören! Dom hade nog gärna stannat några dagar till och blivit mer bortskämda;)

Idag har vi börjat göra iordning kollektionerna för modevisningen! Så himla roligt att hålla att planera och matcha iordning allt! Hoppas allt fortsätter flyta såhär smidigt!

Nu ska jag passa på och slappa lite, för ikväll är det äntligen lite lugnt=P

Ha en bra kväll!

Taggar!

Nu sitter jag och Josse och äter frukost, snart ska vi åka till Nyköping. Idag åker vi på kryssning! Nice! Först ska vi luncha på OT, sen drar vi!

Igår var både jag o Josse i stallet, det var dags för Moiras premär-trav ;) Vi ville se om hon var halt i traven under ryttare, men hon gick superfint :D Så skönt!



Josse skulle envist testa kandaret som hon har köpt till Moira. Knasunge ;) Men Moira gillade det verkligen, så nu ska Josse komma igång med dressyren så hon kan börja rida på det sen!

Nu ska vi packa det sista, åka till jobbet och lämna hundarna till Lotta och sen åka och lämna bilen hos mamma.

Det blir spännande sen o se om vi får med hundarna hem! Hundarna älskar att vara på kollo hos Lotta och Lotta brukar inte gärna släppa iväg dom när hon väl hem dom till sig ;)

Ha en bra helg!

Seg tisdag..




Bilder från förra veckan.

Har haft en låååång dag på jobbet idag.. Skönt att den tog slut nångång=P Nu hamnade jag i soffan, snart får jag sällskap oxå=) Får se om jag lyckas få tag på Monia och Daniel oxå, så vi kan åka och inspektera deras nya gård!

Ha en bra kväll!




RSS 2.0