Fredag

Lunchat med Josse och tjejerna inne på Ericsson idag=) Sen lite shopping efter det! Råkade visst köpa en till nyårsklänning ;) Så nu har jag beslutsångest om vilken jag ska ha!

Var ute och sprang några km med Josse och hundarna i e.m. Så nu har vi 2 trötta hundar hemma =)

Jag lyckades hitta ett vin idag som Josse gillar! Så nu kommer det försvinna fortare än vad jag hade planerat! Får klara mig utan det imorgon ;)


Ignorera Loch Ness odjuret mellan blommorna! Han försöker alltid sno alkoholen ;)

Kvällsmotion

Har precis varit ute och sprungit en runda med Mira. Blev inte så långt som jag hade tänkt, är ju så sjukt mörkrädd! Haha! Behöver en mer skräckinjagande hund när jag är ute i mörkret ;)

Nu ska jag ta tag i min motion och träning igen! Slut på latandet för Johannas del! Så otränad som jag är nu har jag aldrig varit förut.. Så årets nyårslöfte (hahaha) blir att träna/röra mig mer igen och sluta äta så mycket godis! Jag tänker inte banta eller nåt sånt onödigt, utan bara få upp min kondis och bli lite piggare! :D Jag går ju väldigt mycket som det är, eftersom man har hund, men det får bli mer PW och löprundor igen. Josse har även fått den stora äran att ta bort det mesta av allt godis vi har hemma (vilket är endel såhär vid jul..) och få tjata på mig om jag äter för mycket socker! Hon gillade sitt uppdrag! Få bråka med mig med min tillåtelse ;)

Börjar mitt löfte med att äta ute och fika ute imorgon! Hahah! Smart Johanna ;) Men jag har väl 2 dagar till på mig att synda!?! ;)


Ont måste

Eftersom blåsten verkar ha återvänt, det är grått och småregnigt ute och dagens planer blev inställda, så får jag roa mig inne idag.. Så det blir stor-röjning i huset, damma, dammsuga, tvätta golv, tvätta och diska idag.. Jippi.. Men det måste ju göras nångång!


Ge mig!

Ge mig sommar igen! Vill inte ha "vinter" längre!








Glad idag!

Vilken härlig dag det är! :D

Blev väckt av ett sms som gjorde mig på jättebra humör, härlig promenad med hundarna, ett samtal som piggade upp och ett besked som gjorde mig väldigt glad! Älskar bra starter på dagarna <3



Blåsigt!

+ 8,5 grader, strålande sol och blå himmel! Vårkänslor idag, känns lite konstigt att det är 27 december bara!

Synd bara att det ska blåsa så fruktansvärt.. Behöver ju sätta tyngder på både mig och Mira när vi ska gå ut;)


Busskuren uppe vid vägen tog visst en flygtur under natten till igår=P Det blåser inte lika mycket nu, men det knakar fint i väggarna ibland.. Som att jag inte är spökrädd ändå!;)

Snart ska jag ut till Moira <3

Se den!


Bild lånad från lovefilm.se


=)


Mys

Äntligen börjar julstämningen infinna sig hos mig=) Julklapparna är inslagna, det är vitt utanför fönstret, massa levande ljus, glögg och några pepparkakor gjorde susen! Mira ligger vid mina fötter och tuggar på ett ben. Hon lyckades ju ganska snabbt hitta sitt paket i högen och blev väldigt upprörd över att hon inte fick öppna det direkt=P Så hon fick en liten muta ;)

Nu ska jag bara njuta av kvällen!

Vinterpromenad

Nyss inkommen efter en mysig promenad med Malin och hundarna. Det är så fint ute nu! Hoppas, hoppas snön får ligga kvar!


Morgonen

Det var ganska fint ute imorse när jag var ute med hundarna=)






En bild på min fina amaryllis får oxå följa med! Självklart är den köpt på Ingvaldstorps trädgårdsodling;)

Bakat=)

Efter jobbet så släpade jag med mig Josse ut på en promenad med hundarna, lika bra att passa på när det är snö ute! Dom fick lite fnatt när dom fick springa runt i all snö!  



Blev lite bakning ikväll oxå! Josse bakade pepparkakor och jag gjorde Rocky Road=) NamNam! Får se hur lång (kort) tid det tar innan godiset är slut ;) Får väl göra nytt framåt torsdag eller så!

Nu blir det soffhäng för min del, ladda upp inför morgondagens jobb!

Julstök

Fick för mig häromdagen att jag skulle plocka fram lite julsaker.. Jag ångrade mig ganska snart att jag tog mig an det projektet på egen hand..

Jag har mina julsaker i 2 st flyttlådor, väldigt smidigt, men sen har jag placerat dessa 2 flyttlådor inne i Josses garderob.. Bara där så börjar det bli jobbigt.. Josse har oxå en walk-in-closet, men hon har snedtak i sin. Så där det börjar bli trångt att stå, har en byrå hamnat och brevid den står 2 flyttlådor på höjden.. Sen, OVANPÅ detta, ligger typ 1 miljard klädesplagg, handdukar, sängkläder och fan vet vad! Där bakom (!) har vi så smidigt placerat jul-lådorna! Så för att komma dit så får man gå slalom mellan skor (typ 45 par), sen lyfta bort allt som ligger ovanpå lådor/byrå, lägga någon annanstans, lyfta ut den ena flyttlådan och ställa utanför och detta ska man göra utan att snubbla på alla skor.. Sen kan jag lyfta fram mina julsaker! :D Och få ut dom ur garderoben utan att slå ihjäl mig på kuppen, men det gick!
Efter att lådorna har kommit ut, så måste ju alla Josses saker tillbaka oxå... Utan att jag ska snubbla och slå ihjäl mig.. Behöver jag ens nämna att lådorna inte kommer flytta tillbaka dit efter jul!?! Tänker hitta en annan plats för dom! Orkar inte göra om det de närmsta månaderna =P Annars får jag försöka lura Josse att städa undan det!

Men det blev lite mysigt sen, när väl mina tomtar fick komma fram!




Den här tomten fick jag när jag var liten, klart den ska få vara med=)

Lite (mer) blommor kom det hem igår oxå!


Vita hyacinter i denhär, sen har Josse en med rosa hyacinter!



Nu kanske man kan börja få lite julkänsla iaf=)

Snyft

Idag är det syyynnnnd om mig! Huvudvärken är inte rolig idag=(

Tog en promenad med hundarna efter jobbet och tänkte att den skulle ge sig, men promenaden blev kortare än tänkt och sen hamnade jag i soffan.. Hoppas lite sömn löser problemet!

Gnäll-inlägg idag;)

Nu blir det Tomten är far till alla barnen på 7an! Lagom att ligga och slappa till!

=)

Har haft en mysig f.m i stallet, pyssel med Moira och massa prat med alla andra. Tycker att det är roligt att stå i ett inackorderingstall igen! Det är sällan som det inte är någon annan där, så man har ofta sällskap i stallet och på ridturerna!
Idag var det iof lite irritation i våran diskussion, det hade inte att göra med stallet/oss där, men det är skönt att ha någon/några att diskutera med! Jag förstår hon som var lite irriterad idag, det hade jag oxå varit ifall jag var henne! Varför kan folk inte bara vara raka och ärliga istället för att försöka lura andra? Sanningen kommer ju fram och det blir ju så mycket värre då...
Men förutom det så hade vi roligt! ;)

Tog en promenad med hundarna när jag kom hem, en riktig Slow-Walk. Benen orkade inte gå fortare;) Hedda var så nöjd och luffsade brevid mig och Mira fick springa lös och göra sig av med lite energi! Så nu har Josse två trötta hundar hemma ikväll när inte jag är här!

Glöggkväll med jobbarkompisarna ikväll! Trevligt trevligt!


Lovely!

Sitter i soffan med ett glas rött och Twilight på TVn. Finns sämre sätt att spendera en tisdagkväll på än i Edward Cullens sällskap ;)


111213

Hade en härlig promenad med Malin och hundarna förut=) Vi var ute och gick i lite mer än 1 timme, sen var både vi och hundarna nöjda! Malin hämtade upp mig hemma, sen åkte vi iväg med hundarna så vi fick lite variation på var vi går våra promenader. Jag har inte gått den vändan tidigare, men det var en jättemysig skogsväg där det typ inte kommer någon annan! Mira fick inte springa lös idag, hade varit lite jobbigt med grabbarna då eftersom Mira löper, men annars var det ett perfekt ställe att låta henne rusa av sig=)

Åkte in till stan sen och köpte en julklapp! Eller, ja, flera små, men som ska vara i samma paket ;) Nu har jag bara en julklapp kvar!

Nu hamnade jag och Josse i soffan... Ska laga mat snart, sen blir det stallet lite senare eftersom vi har kvällsfodringen idag. Vi ska kolla hur Moira ser ut idag oxå.. Hon var lite halt på ett framben igår=( Men troligtvis så har hon bara sträckt sig lite, hon gjorde ju några rejäla bocksprång i söndags! Jag hoppas på att det bara är så iaf!

Nu måste jag nog ställa bort mitt godis innan jag har ätit upp allt! Kanske vore idé att börja med maten istället? ;)


Lucia

Lucia idag, 11 dagar kvar till julafton och det är 2,5 grader varmt ute i skuggan... Var är julstämningen??? Inte här hos mig iaf... Jag vill ha lite snö och kyla nu! Men enligt väderprognosen så ska det vara +grader även på julafton..



Snart blir det promenad med Malin, sen in en sväng till stora staden.. Julklapp och hundmat ska inhandlas!

Dålig idé!

Att jag aldrig lär mig... Man ska inte äta en stor tomat rakt av! Det slutar alltid med väldigt lite tomat i munnen och väldigt mycket tomat runt mig..


Bild lånad från www.fotoakuten.se


3:e advent

Började dagen med en mycket skön sovmorgon! Mira väckte mig kl 10 och tyckte att det var dags att hitta på något! Så efter en promenad och lite frukost, så åkte vi iväg på julmarknad på Ängby Gård=) Fanns mycket fina saker, men ingenting kom med hem.. Eller jo, Josse kom hem med en rosa marsipangris! Haha. Det blev nog shoppat igår i Norrköping för min del ;)

Blev stallet och longering av Moira efter det, vi hade lite longerings-"lektion" med Mathilda som inte har longerat tidigare, så hon fick testa lite på Moira. Det gick väldigt bra, även fast Moira var jättepigg och brallade massor, så nästa gång får hon prova på sin häst=)

Josse lagade mat idag, kött och potatisgratäng med tzatsiki och sallad till! Lagom söndagsmat!

Nu sitter vi och njuter av lite glögg och pepparkakor, smaskens! Köpte en mjuk pepparkaka på Öknas julmarknad och den var sååå god! Måste hitta ett recept!

Imorgon är det jobb igen!




Fredag=)

Jobb idag, har planterat X antal julgrupper=) Än så länge har man inte hunnit tröttnat på dom, så det har varit en skön arbetsdag!

Mira och Hedda har varit växthushundar idag, skönt att ha ett jobb där dom kan vara med!

Kvällen började med ett lite jobbigt samtal, men nu är det gjort och det känns rätt iaf! Det är huvudsaken iaf!

Nu blev jag ensam här i soffan, mitt Idol-sällskap har åkt hem igen. Nu väntar jag bara på att få veta vem som vann, sen är det sovdags för mig oxå! Jag gillar båda två och bryr mig inte så mycket om vem av dom som vinner. Tycker båda förtjänar det! Sov sådär inatt, eftersom det var sånt oväder.. Inte kul att vara lättväkt ibland;)

Imorgon blir det jobb, sen blir det kanske Norrköping och lite julklappshandling=)

Och vinnaren är.... ..... ...... ..... ..... AMANDA! Grattis! ;)

Nu ska jag göra Mira sällskap in i drömmarnas värld, hon ligger och gnäller i sömnen vid mina fötter <3

Sov gott!

Så söt!

Hade en mysig e.m/kväll på Öknas julmarknad med Josse och Thorsten=)

Dom hade med världens sötaste Rudolf med röda mulen i luciatåget!



Snart är det sovdags, lite småtrött ikväll! Imorgon blir det lite jobb:)


Lagar mat

Håller på och lagar lite mat.. Korvstroganoff fick det bli idag, väldigt exklusivt! ;)

Idag har Moira fått pyssel och massage, Hedda och Mira fick 5,5 km PW med mig, tvätten är vikt, en ny maskin är upphängd, maten snart klar, sen julmarknad på Ökna! Har fått lite gjort iaf!

Har en såndär dag när jag är både uppe och nere.. Bara lite förvirrad, men då är det ju mest som vanligt med mig iaf! ;)  Hade en liten pratstund förut, som fick mig på väldigt bra humör iaf=)


Bloggen strular..

Bloggen är lite strulig idag, så vi får väl se hur inlägget ser ut sen=P

Kändes som antagningsprovet gick bra idag, så nu är det bara att vänta och se vad som händer!

Hann med och luncha med finaste Alex idag oxå <3 Haley var oxå med, men hon sov bara!

Imorgon blir det stallet på morgonen, sen långpromenad med tjejerna!


Bilden är tagen 2010-11-09 Lite suddig kanske=P

Ha en bra kväll!

Meningslöst inlägg!

Bloggtorka delux just nu...

Sitter i Nyköping och förbereder mig inför morgondagen! Är lite nervös! Antagningsprov inför en utbildning.. Håll tummarna för mig! Kan behövas ;)

Är inne i en riktig huvudvärksperiod, så energin räcker inte till allt som jag vill.. Hoppas den ger sig av snart ( eller iaf återgår till det normala! )

Ha en bra kväll!

Underbar helg!

Har haft en toppenhelg! Middag, fest, spökvandring och sångstund med underbara vänner, (på tok för mycket) fika med släkten, paket, en häst som bara blir bättre och bättre och massa hundmys! Vissa helgen är ju verkligen bättre än andra <3

Avslutade helgen med en PW med Josse och hundarna, det behövdes efter all god mat och allt fika!

Jag vore ju egentligen vara ganska sockermätt vid det här laget, men ni som känner mig vet ju att det inte finns något stopp hos mig ;) Så nu tänker jag sjunka ner i soffan med en alladin-ask och lite glögg!


Yey!

Idag fick Moira hoppa sitt första lilla språng! Snacka om att vi hade en glad häst sen! :D

Har tagit första chokladen i julkaldendern nu, lite barnasinne ska man ha kvar! Snart börjar årets julkalender på TV oxå, måste ju kolla om det är något att ha ;)


RSS 2.0