Mina bästa...

Jag har nog världens knäppaste och knasigaste vänner! Fast dom är rätt underbara och jag är glad att jag har dom <3
 
 
Ni är bäst!

<3


God morgon?

Jag tror att den där John Blund glömde mig på sin tur inatt.. Är lite lätt trött idag! Min väckarklocka gjorde inte riktigt sitt jobb imorse heller, utan den åkte och jobbade utan att väcka mig först! Jag har visst dålig ordning på den ;) Visserligen är jag ju "ledig" idag, ska läsa igenom lite skolgrejer tills imorgon bara, men jag har tvättstugan.. Jippi!
 
Idag ska nog jag och J ut och plocka lite svamp och blåbär=) Hittade ett ställe i lördags som tydligen ingen annan tänkt på! Inte illa!
Tanken var även att vi skulle ut och springa efter och träna upp och ner i trapporna upp till Kråkberget, men smidiga jag råkade vricka till foten igår när jag var ute och sprang.. Får se hur foten känns sen! Vill inte ta en paus i träningen nu när jag har kommit igång!
 
Ikväll blir det en promenad med min finaste Sara oxå=) Blir lite helgplanering då! Det här kan bara sluta bra ;)
 
Ha en underbar dag!

Lördagen

I lördags gjordes ett försök att para Mira, då jag bara är halvfodervärd på henne och hennes uppfödare vill ta en kull på henne.
 
Katarina kom hit till Nyköping med en jättefin hane som Mira skulle gå på en liten date med, men trots sitt fina yttre så lyckades han inte charma över Mira på sin sida och ingen parning genomfördes.. Det kommer inte bli något mer försök på detta löp, utan nu får vi vänta till hennes nästa löp och se om det lyckas bättre!
 
Så kan det gå när det är djur man har att göra med..
 
Bild lånad av Sara A =)
Mira som valp,ca 11 veckor gammal.

SOOOOL!

Det är sol ute! Underbart!
 
Passade på att springa ett varv i spåret med Mira, lika bra att vara ute så mycket man kan när det är fint väder! Idag flöt det på riktigt bra när jag sprang, synd att jag inte hann lägga till en extra runda.. Får ta det imorgon ;)
 
Idag blir jag bjuden på middag, inte helt fel! Det ryktades även om blåbärspaj till efterrätt! :D
 
Dax att göra sig klar nu, sen åka!
 
Ha det gott!

Veterinärbesök

Idag har Mira varit och hälsat på sitt favoritställe på hela jorden, veterinärkliniken! Hon skulle ta ett blodprov i benet, för att få en löpstatus på henne, då hon snart ska paras!
Är fodervärd på Mira, så uppfödaren ska ha en kull på henne nu och då behöver vi kolla upp när det är dags=)  Troligtvis så blir det en tripp till Stockholm för en dejt med en hane när det är dags!
 
Nu ligger Mira och sover sött i sin Bia-bädd och hoppas på att hon inte behöver gå tillbaka till veterinären på måndag ;)
 

Myskväll

Hemma igen efter en mysig kväll med Jessica och Lovisa=) Soffhäng med thé och massa prat är inte helt fel en grå och regnig kväll som denna!

Träffade en gammal kompis idag oxå, som jag inte har sett på typ 10 år (usch vad gammal man låter när man säger så! 10 år!?! Vad har hänt!?!) Så kul att ses igen och uppdatera lite om vad som har hänt! Nu behöver det kanske inte dröja 10 år till nästa gång vi ses ;)

Nu ropar sängen på mig, så det blir att krypa ner och titta på film tills jag somnar!
Sov gott!

Träningsvärk!

I måndags fick jag för mig att det var dags för mig att ta tag i träningen igen och att jag då skulle ut och springa. Ren och skär impuls, men det var bara att snöra på sig skorna och ta Mira i släp för en runda i Ekensbergspåret! Har en känsla av att Mira tyckte det var lättare än vad jag tyckte att det var ;)
 
Kände efteråt att om jag ska fortsätta med dom här dumheterna och springa, så är ett par nya skor ett måste! Så det fick bli en tripp till Stadium igår där ett par nya, fina turkosa Nikeskor införskaffades! Dessa skulle jag ju envist testa direkt, så på med dom och Mira med på släp igen upp till spåret! Benen var lite stumma i början, men sen gick det bra! Eller bra och bra, allt är ju relativt ;) Jag fick varken andnöd, håll eller en hjärtattack och jag sprang hela rundan! Kondisen kan ju bara bli bättre iaf om vi säger så! Haha
 
Idag då.. Jäklar! Träningsvärk! Nog för att jag är otränad för tillfället, men fy mig! Illa! Just nu så spöregnar det ute, men om det lugnar sig under e.m så blir det nog en runda idag med. Annars får det bli vilodag idag och en runda imorgon!
 
Fast det är på ett sätt rätt skönt att ha lite träningsvärk, då känns det iaf att jag har gjort något igen=)
 
 
Mina nya fina vänner som ska hjälpa mig till ett mer tränat jag ;)   (Eller nåt liknande iaf!)

Sjuk=(

Ligger i sängen med feber och huvudvärk och tycker synd om mig själv..
Typiskt att man ska bli sjuk andra dagen i skolan! Men men, så är det ibland..
 
Håll tummarna för att jag är pigg imorgon iaf=)

Lövely!

Har haft en väldigt bra semestervecka hittills=)
 
Igår bakade jag lite på f.m, muffins med choklad och nötter blev det! Sen åkte jag och Mira med Sara och Co ut i skogen för att plocka lite svamp. Är inget jättefan av svamp, blir bättre o bättre på att äta det, men...Så plocka svamp är inget jag normalt brukar roa mig med! Men jäklar va kantareller vi hittade! Massor! Stora var dom oxå! Då var det lite roligt att plocka svamp! Mira tyckte oxå att det var jätteroligt, hon sprang runt som en dåre i skogen, så lycklig över att få springa lös och få rusa av sig=)
 
Foto: Ganska så nöjd med dagens skörd på mitt hemliga ställe med gubben, hundarna o
 
Efter det blev det lite mat i magen innan vi fortsatte hem till dom, ett glas vin ( ok, 2 då.. haha), ost och kex och lite film stog på schemat för kvällen! Vi vet hur vi roar oss;)
Foto: Igår drack vi Motörheadvin o idag bjuds det på Iron Maidenvin! ;) höhöhö
Bild lånad av Sara=)
 
Snart ska jag äntligen få träffa världens bästa syster oxå! <3
 
Ha det gott!

Mira

 
Min fina tjej <3

<3

Just because someone dosen´t love you the way you want them to,
doesen´t mean they don´t love you with all they have
- William Shakespear
 

Semester!

Äntligen! Visserligen bara i en vecka, för på måndag börjar skolan igen, men ändå, SEMESTER!
 
Idag ska jag nog ner på stan en sväng, mitt hår behöver en date med herr Sax ;)
 
Men jag börjar nog allt med en kopp kaffe och frukost, sen löser sig resten!
 

Mira-träningar

I tisdags så kom Mira hem igen! Blev lite lydnadsträning på bruks på eftermiddagen med mamma och en tjej till. Eftersom det bara var vi där så passade jag på att ha Mira lös under träningen. Tränade inkallning, inkallning med ställande , fotgående och hopp. Mira skötte sig jättebra! Vi har ju verkligen legat på latsidan med träningen i sommar, det har bara varit promenader för oss.. Så det gick så mycket bättre än vad jag trodde det skulle göra! 
 
Idag under våran sogspromenad så passade jag på att träna lite inkallningar och fotgående oxå, bara några små korta sekvenser, men det gick riktigt bra då med! Duktiga lilla vovven!
 
På fredag blir det nog bruks en sväng igen, hoppas jag hinner med dit=) Det är kul när det går så bra och nu kommer jag inte jobba några mer kvällar så nu har vi tid att hänga lite ute på bruks igen ;)
 
 

RSS 2.0