Kvällspromenad

Nu har jag och mina promenadkompisar varit ute på en 1,5 timmes promenad med hundarna! Vi har gått runt hela Nyköping känns det som! Kändes väldigt skönt att komma ut och gå en ordentlig promenad efter att ha suttit i skolbänken hela dan och fört anteckningar som en dåre!

Mira ligger helt utslagen i sin Bia-bädd nu, mysigt värre!

I går kom Miras doggy-walker för första gången oxå=) Hade gått jättebra för henne! Mira hade blivit jätteglad när dom träffades igen och hon hade lyssnat fint när dom var ute och gick=) Min duktiga lilla tjej!

Mira verkar trivas bra med att vara stadshund, känns väldigt skönt! Hon vaktar ingenting i lägenheten, skäller aldrig eller sånt som hon ïbland gjorde i huset om hon hörde nån utanför!

Nu ska jag gå och sova, så jag orkar med skolan och lite mer branchkunskap imorgon=)

God natt!

Oj oj!

Vilken dålig uppdatering det var här=P Det har varit fullt upp dom senaste dagarna, har inte riktigt haft tid att blogga ;) Har haft en riktigt bra helg! <3

Åkte tillbaka till Katrineholm i torsdags för att jobba några dagar.

I fredags var det först jobb, sen bara att åka hem till Josse (känns lite konstigt att inte bara säga "åka hem", men det är nog bara en vanesak!) och Markus, så vi kunde börja göra oss iordning för att åka till Amazon och se Den svenska björnstammen! Blev en riktigt lyckad kväll, med väldigt ömma fötter och en förkylning som förljd ;) Men det är det värt! Bandet var jättebra och DJ´n som spelade efter dom spelade asbra musik! En toppenkväll med mina vänner!

Åkte hem igen i lördags, då blev det självklart Melodifestivalen med fler underbara vänner=) Blev en lång kväll med massa skratt! <3

Idag har jag och Mira varit på stadsvandring i det fina vädret. Vi var ute och gick i 1,5 timme och njöt! (Fast vi kallar det för socialträning, det låter med seriöst;) ) Blixten (min cykel) fick komma fram efter sin vintervila idag oxå! Cyklade upp till Pålljungs hage för att handla lite, sen träffade jag mamma och Micke där så då blev det visst en semla och lite kaffe med dom oxå =)

Ikväll har jag läst igenom det sista inför imorgon, för då börjar skolan! :D

Nu ska jag krypa ner under en filt med en kopp te och kurera min hals lite!


Så härligt!

Trivs så sjukt bra i min lilla lya=) Det är en liten omställning att flytta från hus till lägenhet, men det känns så bra! Träffar mina vänner för en fika på stan, folk kommer bara förbi och hälsar på, inte en massa planerande och krångel. Lovely!

Mira har oxå kommit in i det nya nu, hon är inte alls orolig eller stressad:) Hon tycker nog att promenaderna är väldigt spännande! Hon nosar,nosar och nosar och nosar lite till! Sen kommer det massa andra hundar att hålla koll på, då blir det en paus i nosandet;) Balkongen är oxå väldigt spännande! Vi satt därute en stund igår och njöt av solen, det var uppskattat från Miras sida:) 

Igårkväll kom Sara förbi med hunden och karln i släptåg, sen kom J och så gick vi och Mira en promenad på 60-80 min runt Brandholmen! Supermysigt, precis intill vattnet och stjärnklart! Efteråt så gick vi upp till mig och drack te, åt vienetta-glass och skrattade! Mira och Sally intog sleep-mode på varsin filt under tiden.

Idag kommer det en tjej som kanske ska hjälpa till och rasta Mira några dagar i veckan när jag är i skolan:) Får se hur det går, håller tummarna för att det blir bra!

Ha en bra dag!

Äntligen!

Nu är den sista flyttlådan uppackad! Så skönt! Det är några lådor som ska släpas upp på vinden, men sen är allt klart! Måste bara köpa ett hänglås innan jag kan göra det..



Jag och Mira var ute och gick i ca 1 timme tidigare idag=) Vi hann iväg i det fina vädret! Hon tycker att det är väldigt spännande att nosa på ALLT och spana in alla andra hundar! Fast hon sköter sig riktigt bra=) Hon lyssnar jättebra, drar inte i kopplet och svansen går i ett! Hon verkar gilla läget!  

Snart ska jag och Mira gå hem till C, där det bjuds på middag, massa prat och skratt! 

Forhoppningsvis så hinner jag träffa min fina Sara ikväll oxå <3

 

Sorry!

Har visst blivit lite dåligt uppdaterat här de senaste dagarna.. Har haft fullt upp med flytten sen i fredags, men nu är jag och Mira på plats i Nyköping iaf! Yeey!

Det är fortfarande organinserat kaos här hemma, jag hittar ingenting och Mira lägger några timmar om dagen på att försöka lokalisera Hedda i röran! Nu har hon nog insett att hon har flyttat utan Hedda.. Hon verkar rätt tillags iaf=)

Nu fick jag gäster igen ;) Har inte varit själv många timmar sen jag flyttade hit :D Det är som det ska vara!

Ha en bra kväll!

Pack-paus



Både jag och hundarna var i behov av en pack-paus. Jag är sjukt less på flyttkartonger nu och Mira gillar inte alls oredan som är hemma nu.. Vi han med en promenad i solen innan den gick i moln! Idag piggande man iaf till när man gick ut;)

Jag får väl fortsätta packa, men nu är det inte alls mycket kvar längre! Lovely!

Ha en bra dag!

Alla <3 dag



Hoppas alla har en underbar alla hjärtans dag!

Bilder

  





   




Lite bilder från dagen i stallet=) Jag red Moira barbacka och Josse gick med Majha, supermysigt i det fina vädret!


Kvällspromenad

Blev en promenad i mörkret med hundarna idag, det har varit fullt upp idag! Fick bli en sväng i allén, skogen är lite för läskig såhär på kvällen ;) Mörkrädd som jag är! Haha

Idag har vi roat oss med att leka taxi, lämnat saker på Röda Korset, hämtat min "nya" soffa, fikat med bärhjälpen, varit i stallet och promenerat med hästarna och fixat massor i stallet, varit och utfodrat hundar åt en kompis, sen ut med våra hundar, ställt "iordning" mitt flyttkaos och nu står maten äntligen i ugnen!

Snart blir det mat, sen får det nog bli melodifestivalen ikväll! Missade förra omgången, men jag överlever nog ändå ;)

Imorgon blir det långpromenad på nya områden! Vi tar våra hundar och Angelikas hundar och går med allihop på hennes hemmamarker=) Kul att se lite annat under promenaderna!

Ha en bra lördagskväll!


Lördag

Sovmorgon till 08.04 idag! Sen tyckte Mira att det var dags att kliva upp ;) hade varit ganska skönt att få legat kvar i sängen lite längre, kom ju hem ganska sent från en väldigt trevlig kväll hos Angelica igår! Men Mira höll inte med sin matte..

Nu ska jag äta frukost, få upp Josse, fixa iordning mitt CV och skicka iväg det (söker helgjobb=) ), sen ska vi köra in A och T till Katrineholm och förhoppningsvis så får vi med soffan jag har köpt med oss tillbaka hem! Min hörnsoffa kommer bli lite förstor inne i nya lägenheten=( Så den ska säljas..



I e.m blir det en sväng till stallet oxå=) Hoppas båda två sköter sig lika bra som dom gjorde igår! Moira var väldigt avslappnad och följsam och Majha stegrade inte en enda gång! Alltid nåt ;) Idag kanske hon ger fasen i att sparka mot skänkeln varje gång Josse lägger emot den!?! Haha

Ha en bra dag!

Busdag!

Jag tog med mig hundarna och deras favoritleksaker ut på tomten och busade en stund=) Det var klart uppskattat!






Nu har dom lagt sig på golvet i solen som lyser in och bara myser=) Så jag får väl fortsätta packa...

Frukost

Har en frukost-dejt med min finaste Alex! Visserligen över telefon, men ändå <3 Vi sitter och missbrukar kaffe på varsitt håll ;)

Idag fortsätter väl packandet för min del.. Är redan less på flyttlådor! Har övergett dom en stund och börjat sortera bilder på datorn istället.. Det är välbehövt visserligen, men kanske inte så nödvändigt just nu! Men jag orkar inte packa nån mer låda just nu..

Ikväll ska vi ut till stallet och låta Majha jobba lite igen! Vi har varit däckade i feber i 2 dagar, så hästarna har fått vila.. Nu är det bara att ta tag i det igen! Josse ska nog rida lite idag=) Får se om Josse har ett smile på läpparna efter ;)


Josses första ridtur på Majha i höstas.

Nej, nu får jag väl ta tag i min dag igen.. Eller ta tag i en flyttlåda iaf..

Mums!

Jag och Josse gjorde semlor idag! Eller, vi vispade grädde som vi hade i semlebröden, tillsammans med lite mandelmassa, som vi hade köpt på Ica ;) Men gott var det!





Drack lite varm o´boy till oxå=) Väldigt gott efter att ha frusit ute i stallet!

Ihopsläpp


Pysen, Majha och Certina


Varför springa när man kan gå!? Moira lunkar efter dom andra!


Majha och Pysen


Världens snyggaste Moira står och lipar=P


Oddie spanar=)

Var ett väldigt lugnt ihopsläpp! Den lilla stund som hästarna sprang runt och visade upp sig hann jag inte med att fota.. Så är det när man är lite seg;)

Nu blir det hundpromenad!

Söndag igen!

Heldag i stallet idag! Inte riktigt planerat, men Majha hade inte riktigt samma planer som oss andra och ville absolut inte gå in i nån jäkla låda på hjul... Efter väldigt många om och men så kunde vi äntligen stänga transporten och åka till hennes och Pysens nya boende! Pysen var så snäll och duktig som bara stog inne i transporten och väntade på att Majha skulle gå in! Duktiga lilla killen! Ihopsläppet gick superbra! Hästarna var väldigt konfunderade över vad Pysen var för nåt konstigt litet djur, men han passade på att utnyttja situationen och skrämma dom andra lite;) Han jagade iväg dom stora hästarna och var allmänt kaxig;) Får se hur länge det håller i sig! Haha! Men nu står iaf Moira och Majha ihop, kommer underlätta mycket för Josse=) Imorgon ska hon få hälsa på inne i ridhuset! Bilder kommer imorgon, orkar inte nu..

Igår åkte vi en liten sväng till Örebro! Det var överraskningsfest för E som fyllde 25 i veckan! Så jäkla roligt, hon hade verkligen inte anat något innan! Hon blev lite chockad när hon klev in i vardagsrummet och det satt typ 17 pers där ;) Supertrevlig kväll!

Idag har även jag och min huvudvärk 3-årsjubileum.. Vet inte om det är något man firar?!=P Känns lite skumt att det redan har gått 3 år!! Kanske behöver ta tag i utredningen igen? Känns inte så motiverande efter hur det var sist jag höll på, men nu börjar jag faktiskt lessna... Har fått några bra tips nu som är värt att testa/kolla upp iaf=)

Nu ska jag ta ut hundarna en sväng, sen är det sovdags för mig! Imorgon är det full fart igen!

Sov gott!


Första flyttlådan

Nu har jag packat första flyttlådan ;) Det är några kvar att packa innan jag är klar..

Jag och Malin var ute på vår f.m promenad med hundarna förut. Så skönt väder, -10 och strålande sol! Underbart! Hedda håller givetvis inte med, hon ville inte följa med på nån vinterpromenad! Så hon gömde sig inne i hundburen som står i hallen för tillfället. (Den får inte plats i bilen just nu, Majhas alla saker bor där just nu..) Mira däremot älskar vintern! Hon far omkring som en tok! Haha!

Ska snart in till stan, göra några ärenden, titta på ny soffa, köpa en födelsdagspresent och sen tänkta jag "tvinga" med Josse in till Hembagaren och äta en semla! Måste köpa mat åt Moira oxå!


Bild lånad från www.aftonbladet.se

Ha en bra dag! Ut i solen och njut!

Home again


(Gammal bild)

Hemma igen från Nyköping. Om ca 2 veckor är Nyköping hemma! =P

Har bott här i 6 år, med en liten blixtvisit i Sundsvall inräknat. Kommer kännas lite tomt/konstigt att flytta, trotts att jag har velat flytta ett tag! Tur man inte är så knäpp! Fast det känns nog mest så nu för att jag står inför en ganska stor förändring i livet=) Kommer ju bli jättebra! Känns skönt att jag hinner flytta dit innan skolan börjar oxå, så jag hinner få ordning i lägenheten och så jag och Mira hinner bo in oss lite innan vardagen börjar igen!

Ser fram mot tiden som kommer nu!

RSS 2.0