Yeey!

Har fått en lägenhet i Nyköping! Lycka! Så snart tarjag och Mira vårat pick och pack och blir stanare (stadsbor=P ) igen!

Flyttar i mitten av februari och skolan börjar den 27e, så det blir ju perfekt!

Lycka!

Sitter hos Sara nu och firar med vin och guitar hero! <3

/ En mycket glad Johanna

Nyköping imorgon!

Ska till Nyköping och titta på lägenhet imorgon! Yeeey!! ( Håll alla tummar och tår att det är något att ha! :D )

Det firar vi med lite kladdkaka, grädde och vit choklad!

Äntligen!

Minus 10,9 grader imorse! Nu känns det som vinter!




Vackert ute imorse när jag tog ut hundarna=)

Var ute och gick en timme med Malin och hundarna på f.m. Det märks att Mira börjar lära sig vad det betyder att möta Malin och hundarna i allén! Hon blev helt knäpp när hon fick syn på dom, redan på långt håll! När vi kom närmre så gick svansen i ett och hon nästan tjöt av glädje! Hon åmade och kråmade och gnällde och hade sig! Haha, knashunden! Det är ju bra att dom uppskattar promenaderna iaf=)

2 trötta hundar efter promenaden!

Trött idag!

Är lite trött och sliten idag! Men det var det värt! Sjukt rolig kväll igår! Sjukt modig Emil som vågade använda sin present han fick av oss! Han fick en Borat-Mankini och eftersom det skulle badas badtunna så var ju den tvungen att vara på då;) Hahaha!

Idag blev det soffhäng med nästan hela gänget, vi låg i sofforna och slökollade på film. Lagom aktivitet!

Hedda och Mira fick stifta bekantskap med Loke oxå! Mira var sådär imponerad, hon tyckte hans matskålar var roligare=P Hedda och Loke däremot, kärlek vid första ögonkastet! Fasen så söta dom var! Haha


Syskonkärlek <3

Nu tänker jag fortsätta med dagens aktivitet- soffhäng och film! ;)

Lördag!

Full fart hela tiden! Fasen va fort dagarna har gått denhär veckan!

Igår hade vi tolk-premiär med Moira! Äntligen har snön kommit:D Skojjar inte när jag säger att Moira älskade det! Bockade, stegrade och galopperade på stället! Hahah, min pärla <3 Tyvärr höll inte pulkan så länge, så vi kunde inte tolka så mycket.. Ny pulka måste införskaffas snarast!

Idag har vi hjälpt mamma och Micke att flytta, jag har fått vara mat-tant ;) Laga mat åt alla katong-bärare! Fast lite saker hann jag med att bära runt på oxå.

Nu är vi hemma igen och taggar om inför kvällens fest!:D Dricka öl och bada bad-tunna! Kan ju knappast bli bättre ju!?

Ha en underbar helg!

Härlig dag!

Var ute och gick i 2 timmar med Malin och hundarna idag=) Jätteskönt! Sen är det ju faktiskt roligare att gå med sällskap! Vi kan prata massor och hundarna kan trötta ut varann! Superbra kombo ;) Malin bjöd på lunch efter promenaden oxå! Smaskens!

Sen kom pappa och Sonja upp och hälsade på, dom ville åka in till en butik i K-holm, där vi köpte lite julklappar till dom=) Så det blev lite småshopping och fika! Underbart!

Är nyss hemkommen från stallet, vi hade kvällsfodringen idag.

Nu blir det soffhäng och slötittande på Men in Black 2...

God natt världen!

Haha!!

Red Moira idag i ridhuset=) Så nära som jag var att flyga av idag har jag inte varit på evigheter! Haha

Red lite dressyr/lösgörande, men sen stog det ett hinder framme som jag tyckte vi kunde ta något språng över. Kom i höger varv först och hoppade i trav, gick jättebra! Vände sedan och tog det i andra varvet och kände att hon tvekade lite, hon reagerade på 2 hinderstöd som stog i hörnet.. Så jag hann som tur va tänka att jag skulle ta ett mantag, men hann inte få tag på manen=P Så Moira kastar sig över (för vägra får hon inte för mig! Haha) och jag.. Ja, jag med! Tappade ena stigbygeln och ja herregud! Tur jag inte tappade tyglarna iaf! Josse höll på att dö av skratt! Jäkla unge! Fast jag skrattade rätt rejält jag med! Kommer bli spännande sen när vi ska börja hoppa riktiga hinder igen och inte bara små kryss!

Man kan få med mycket spännande på film när man är i farten! Josse filmade mig när jag låg på volten och red och rätt som det är så ser Josse hur F´s häst reser sig på bakbenen och sticker iväg :O Tur F har bra balans! Händer mycket ibland! Jag hann aldrig se det, för jag hade ryggen emot, men sen fick jag se att Josse hade fått med det på film! Haha!


Tänkvärt


Söndag

Värst va fort helgen har gått!

Idag har jag och Josse storstädat hela huset.. Alltid lika roligt! Eller hur var det nu!? Fast det är väldigt skönt när det är gjort!

Hedda fick åka med i städrycket oxå ;) Hon fick ett bad och en påbörjad klippning. Hon är grymt söt just nu!Haha! Tar resten i morgon när energin är tillbaka!

Moira har lyckats tappa en sko för första gången på hur många år som helst, så hon fick stå idag. Nu börjar den stora hovslagarjakten! Brukar gå sådär =P

Har kollat på världscupshoppningen som gick på SVT24 nyss, svullat lite godis och druckit cola! Smaskens! Nu slötittar jag på Mamma Mia=) Skön söndagkväll!

Imorgon ska jag återgå till lägenhets-sökandet oxå. Hoppas på att jag hittar en lägenhet i Nyköping snart=)




Little boy playing with fire gets his finger burned ;)

:)

Lite trött idag efter en lång, men mycket rolig kväll och natt och för kort sovmorgon! Sova får man göra en annan gång ;)

Gick en promenad med Josse, Moira, Hedda och Mira förut! Så fint ute nu när allt är frostigt=)


Gammal bild, men lika fin som alltid <3

Stel!

Träningsvärk delux!

Men det betyder väl att man har gjort något vettigt med musklerna iaf? ;)

Blev en löptur med Mira idag oxå=) Hoppas på bättre väder imorgon, så blir det en då med! Lika bra att passa på när det är lite milt ute!


Moira

Jag och Josse åkte ut sent till stallet igår, vi hade nattningen och känner ju inte för att åka två gånger... Så jag red i ridhuset, medans Josse fick den stora äran att börja sortera Majhas alla saker vi har fått redan xD Och mer blir det sen när hon kommer!

Jag tänkte bara skrittat Moira igår, så hon fick bara på sig western-tränset och ett fleece-täcke (ja, och skydden och de hon alltid har..), sen gick vi ner till ridhuset. Världens sötaste ponny-ekipage var där och red när vi kom ner, vilket Moira tyckte var väldigt spännande!

När hon var framskrittat, så kortade jag upp tyglarna lite, för att se om hon var lika spänd som dagen innan, men hon lyssnade jättefint på skänkel och hand=) Mjuk och fin, men satan va pigg! Haha! Lät henne trava både på spåret och över lite bommar, skojar inte när jag säger att hon tände till! Laddade järnet för att ta 3 travbommar! Knas-fian <3

Josse kom ner efter en stund och satte upp ett 30 cm hinder som vi tog i galopp. (Fast det hade lika gärna kunnat vara ett 1,30 m hinder som Moira laddade!) Fick ångra mig lite att jag hade tagit westerntränset, det var lite mycket och långa tyglar att hålla reda på!

Det var en väldigt glad häst sen som gick tillbaka upp till stallet sen! Efter lite massage och stretch så var hon nöjd med dagen!

Snart ska jag och M ut till stallet, blir en uteritt i det fina vädret!


Oj så fort tiden går när man har roligt!

Känns som telefonen sitter fastklistrad mot örat idag! Har pratat telefon sen kl 9 tror jag och ändå är inte dagens alla telefonsamtal över än, nej för folk tycker visst att man ska ha lunchraster oxå =P Så jag får väl oxå ta lunch nu, passa på att fylla i några anmälningar på hemsidorna och vila rösten lite ;)

Ska passa på att springa en runda, det är inte så kallt idag, så då är det bara att passa på. Mira blir nog glad om jag snörar på mig löparskorna=)

Ha en bra dag!

Hehe

Dom flesta vet ju redan att Hedda är typ världens mest frusna hund=P



Hedda <3 Långkalsonger = Sant


Träning

Har börjat komma igång med Miras lydnadsträning igen=) Brukar passa på att träna lite linförighet när vi är ute och går, göra några inkallningar med ordentliga ingångar och någon platsläggning så hon inte börjar tycka att det är jobbigt att göra det när det är kallt eller blött ute.

Det märks på Mira att hon är taggad igen! Sist jag fick ett träningsryck så var hon så ofokuserad och vimsade mest runt, men nu sattsar hon verkligen! Duktiga lilla tjejen!

Tänkte försöka hinna lägga ett personspår imorgon f.m innan jag åker till stallet, så kan hon få gå det när jag kommer hem igen! Var länge sen hon gick spår, men hon tycker ju att det är så kul!

Såg även att Nyköpings brukshundsklubb skulle starta med sina rallylydnadskurser igen! Men på lördagsförmiddagar=( Jobbar ju nästan alla lördagar i februari... Vi får ta nästa kursomgång istället!

Har kört lite sitt/ligg/ingångar inne nu, mörkt och kallt ute.. Gick bra, hon blev lite övertaggad en stund, men jag fick lägga undan godisen och börja om, så gick det mycket bättre!


Gammal bild, men lika fin Mira för det <3

;)

Sara, jag tänkte på dig när jag såg den här bilden ;)


Jag lovar, jag har bara tagit ett glas vin! ;)

Lördag

Bilder från dagens promenad






Finbesök!

Har haft finbesök hela dagen=)





Hedda älskade dagens finbesök! <3 Mira höll sig på lite mer behörigt avstånd ;)

Har varit i stallet och tittat på när Josse masserade en stel Moira oxå. Var en mycket nöjd häst som gick tillbaka till hagen sen=)

Snart kommer en kompis jag inte har träffat på ett tag förbi =) Kommer inte hinna träffas så länge, men sjukt kul att träffas igen! :D

Ha en bra kväll!

Bakar

Jobbat idag igen! Sen varit inne i stan och handlat...Yeey.. Ont måste!

Håller på o bakar nu, så jag har något att bjuda på imorgon när jag får finbesök! <3

Har busat med två helfnattiga hundar nu på kvällen=P Mira fick ett tokryck och drog med sig Hedda=) Så nu har vi busat och tränat lite, så nu har jag två utslagna hundar vid mina fötter! Mys!

Fotade lite idag på jobbet=) Kul att ha lite bilder och se hur det förändras i butiken. När man är mitt i det så ser man inte alla förändringar, men när man ser tillbaka på bilder så ser man hur mycket som har hänt!=)
www.ingvaldstorp.se



Största och minsta ;)


Taket =P


Nu får ni inga fler bilder, för nu orkar jag inte sitta här längre!

Röjjer

Röjjer i garderoben och spelar hög musik!

Fasen vad mycket kläder och skor det kan gå in i en walk-in-closet! Syns ju inte ens att jag har tagit ut massor!

Hehe

Glöm bort vad ni läst i mitt förra inlägg ;) Fick visst lite medvind på min kant nu :D

Nu är det bara lite som ska dubbelkollas, har fått olika svar på samma fråga, men annars är det bara att köra nu! Yeey! Glad Johanna!

Nu ska jag ta en liten Mira med mig ut och köra ett lydnadspass! Tränade henne lite igår under promenaden och det gick så bra, så nu kör vi lite till!

Kämpar

Idag är det inte lika lätt att försöka se positivt på saker.. Ingenting verkar lösa sig och det börjar bli jobbigt att leta lösningar till ALLT.. Kan inte bara något få flyta på lite smidigt? Skulle behöva det just nu!

Men det är bara att bita ihop och fortsätta kämpa! Jag vill verkligen att det här ska bli av och jag ska försöka med alla sätt att lösa det! Håll tummarna för mig nu, att det faktiskt kommer gå att hitta en hållbar lösning!

Ska ringa lite samtal nu (igen..) och få lite svar på några frågor, sen kommer M, vi ska ut till stallet och rida=) Skönt att få lite sällskap en sånhär dag, rensa hjärnan lite och få annat att tänka på!


Vinterpromenad

Gick en promenad med Josse och hundarna tidigare idag. Gick ner i kohagen där dom kunde springa lösa och busa av sig=)







Snart blir det en tur till stallet och natta hästarna=)







Söndag

Städdag hemma hos systrarna.. Det behövs efter helgen;) Men det betyder bara att vi har varit upptagna med att ha kul istället för att städa:D

Snart kommer mamma=) Sen blir det en långpromenad med tjejerna i det fina vädret! Mysigt!

Alex: Jag berättade för Moira att du ska komma och rida! Jag vet inte, men nåt hände när hon insåg vad jag hade sagt;

;)

Ha en underbar dag!

Underbart!



Jag är skitsnygg, jag vet, men det bjuder jag på;)

=)

Vilket härligt väder!

Har varit ute med Malin och hundarna på morgonen, vi var nere i kohagen vid vattnet, så fint där en sånhär dag! Alla hundar fick springa lösa och busa av sig oxå! Skönt för oss, vi kunde gå i solen och bara njuta och hundarna sprang av sig all energi=) Tyvärr så glömde jag kameran hemma=(


Rabies-råttan Hedda var trött efter 1 timmes fullt ös ;)

Snart är sconesen klara i ugnen, sen blir det en tur till stallet och en liten ridtur på Moira=)

Idag är en sån dag..

...när man önskar att man inte hade klivit ur sängen när klockan ringde..

Fick gå upp tidigt för att åka in till stan. Skulle träffa en syo idag, men eftersom arbetsförmedlingen är så fantastiskt duktiga på det dom gör, så åkte jag ju in helt i onödan! Arb-förmedlingen sa att Syon hade drop-in tider, men icke! Så jag får ringa på måndag och boka en tid, för det kunde dom inte göra i receptionen idag för nästa vecka.. Utan det är bokning från vecka till vecka..

Tänkte då passa på att ringa CSN när jag kom hem. Men, nej, dom har stängt idag! Så inte ens telefon-kö fick jag sitta i! ;) Så nu får jag vänta till måndag med att få svar på alla frågor...

Råkade ha sönder en byrålåda förut, självklart klämde jag mig när jag skulle laga den!

Brände tungan på téet jag köpte idag för att kurera min rossliga hals.. Fast téet var väldigt gott iaf!=)

Behöver jag fortsätta?? Skitdag..

Tror Josse får rida Moira idag, för annars kan jag ju ge mig på att jag trillar av oxå ;)

Ikväll blir det hemmagjord pizza och ett glas vin med lite folk iaf, blir ett bra avslut på dagen iaf!=)

valpbilder







Jag är valpsjuk! Men det får vänta att tag till innan det kommer in en till hund... Så jag får njuta av söta bilder på Hedda och Mira som valpar istället!

Det blåser visst lite ute

Dagens promenad var om inte annat uppiggande iaf! Jag och Malin har varit ute och gått i 1 timme i blåst och regn, inte helt mysigt, men uppiggande som sagt! Skönt såhär i efterhand när man sitter inne i värmen igen=) Mira gick och la sig på Heddas mjuka kudde nedanför elementet nu, hon brukar tycka att det är lite för varmt där i vanliga fall, men nu ser hon väldigt nöjd ut över att det finns en kudde där ;)

Ska snart in till stan, göra lite ärenden och sen möta Josse. Dax att handla lite mat.. Yeey..

Ha en bra dag i blåsten!

Tankarna går runt och runt..



Jag ska lösa det här, så är det bara!

Vinter?

Tog en promenad med hundarna nyss. Har suttit i telefon hela morgonen, så nu ville vi alla 3 komma ut en stund.



Känns ju inte riktigt som vinter ute.. Lite snö och några minusgrader skulle vara mycket mysigare nu!



Det var all snö som låg kvar i skogen! Var är vintern!?!


Soff-häng

Mira, jag, min onepiece (som jag fick av världens bästa syster i julklapp) och mina underbara tofflor har soffhäng! Bra avslut på en superhelg!



Nu blir det film=)


Hemma igen

Hemma igen efter ett sjukt roligt nyårsfirande!





Helt underbar, rolig kväll med bästa!






RSS 2.0