Haha

Det var kändisbesök på Ica Maxi idag ;) Alexander Nilsson från Kniven mot strupen var där och demade sina lyxköttbullar, så jag o Malin passade på att smaka och fota :P

Ingen var lyckligare än Malin iaf, min lilla sötnöt <3


Regn och rusk!

Hej och välkommen svenska vintern! Spöregn, blåst , mörkt och +3 grader ute.. Inte konstigt att jag är kroniskt trött! Det är till och med så att jag nästan önskar att det kan bli snö istället! Då blir det iaf ljusare och jag slipper se ut som en dränkt katt när jag är ute och går med Mira! Bitter? Jag? Nej, inte alls!

Snart åker vi till värmen! Snart! Inte alls långt kvar nu! Först julbord, hotell,födelsedag och lite smått och gott, sen så! Lovely!


Torsdag

Torsdag betyder New girl och Två panka tjejer :)

Idag var det premiär för glögg och lussekatt! Så sjukt gott!


Vissa dagar

Vissa dagar vet man varken upp,ner, ut, in eller vilken fot man ska stå på.. Det är lite stressigt nu, jag behöver vila upp mig..


Proppmätt!

Har precis kommit hem efter att ha varit ute och ätit grekiskt med några klassisar :) så sjukt gott med kycklingspett, potatisklyftor och tzatziki!

Nu hamnade jag i soffan, väntar på andra halvan som kommer med film snart!

Fick en så söt bild av Daniel, på Mira och hennes pojkvän Ajax ;)


Terapi för själen!

Efter en lång dag i skolan, en regnig cykeltur hem och en katt som möblerat om lägenheten så kände jag att jag behövde lite terapiarbete!

Har städat lägenheten, diskat, lagat mat, bakat, promenerat med Mira och tagit en låååång dusch! Känner mig lite huslig idag och nu är det ordning och reda i mitt liv igen! :D

Bakade chokladmuffins och cocosbollar idag!:) Daniel önskade cocosbollar för några dagar sen, bättre sent än aldrig ;) Men dom var uppskattade iaf!

Till middag fick det bli kassler i ugn med potatis, så gott!

Nu är det snart sovdags, ska bara kolla färdigt på Två panka tjejer.


Kaffe!!

Idag har jag druckit sjukt mycket kaffe! Tur det finns :)
Först skola från halv 9, bemanning, massa siffror och räkna, sen jobb 16-20! Dagen har ju gått fort iaf och jag kommer somna ovaggad!

Soffhäng med hjärtat nu, snart sovdags <3


Yeey..

Bemanning och butiksekonomi.. Tur det är halvdag idag ;)


RSS 2.0