Bruksträning

Var på brukshundsklubben i Nyköping med Mira hela kvällen igår!
 
Det var kurser där igår, så jag fick träna lite på mitt egna hörn, men det var rätt skönt att få sköta om sitt eget ;) Först satt jag och Mira på sidan av planen och tittade på lydnadsgruppen som mamma och Aros tränar i. Det var flera hundar som skällde ganska mycket och det var lite livat i början, så Mira tyckte det var lite obehagligt. Så jag satt med henne där så hon fick slappna av lite, ingen idé att träna med en spänd och orolig Mira!
 
Efter en stund så lugnade sig allt och Mira slappnade av, så vi gick ut på sidan av stora gruppen och tränade. Igår blev det linförighet, inkallning och läggande under gång. Jag började med att bara köra lite kontaktövningar innan jag gick över på linförigheten eftersom Mira hade haft tankarna på annat håll.. Trodde inte hon skulle orka hålla fokus så länge, men jäklar vad hon var duktig och peppad! I inkallningarna kom hon som ett skott och satte sig vid min sida, fotgåendet var det bästa på länge och läggande under gång gick super fast det var blött och äckligt i gräset!
 
Får komma igång och träna lite mer regelbundet, det märktes att Mira verkligen tyckte det var roligt=)
 

Energiknippe!

Sjukt produktiv dag i skolan idag! Vi är så duktiga i våran grupp!
 
Nu har jag diskat och städat, håller på och tvättar, Mira har varit ute en sväng men det blir en längre promenad senare! Tänkte sätta mig och plugga lite nu, lika bra när energin finns och koncentrationen infinner sig!
 
Är bara på ett strålande humör idag!
 

Kärlek

Jag har världens underbaraste pojkvän <3 Det här är visserligen bara en pytteliten del av hela presenten,men det räcker för att visa hur lyckligt lottad jag är!


...

Ja, vad ska man säga..


Knashund!

Jag har lätt den knäppaste hunden i stan;) men hon är ju rätt söt!


Uttråkad!

Jag har en lätt uttråkad stackars vovve här hemma idag! Först var hon väldigt lycklig när hon insåg att jag inte skulle gå till skolan imorse, men hon insåg rätt snabbt att jag inte va så rolig att ha hemma ;) Har suttit vid datorn och jobbat mest hela dagen istället för att leka med henne! Så idag har jag varit en dålig hundägare i Miras ögon!
 
Nu är jag iaf klar för dagen, så det blir att gå en promenad snart och hoppas på att man hinner emellan regnskurarna!
 
Snyggaste hunden i stan ;)

Nu så

Nu känns det iaf som min "kära" förkylning är påväg att försvinna! Igår blev det först långpromenad med J, sen blev det promenad med Sara på kvällen! Idag blev det promenad med Sara igen, inte så långt som vi brukar gå, men vi höll ett skapligt tempo iaf=)
 
Vore skönt om hostan ville försvinna, så halsen blir återställd. Vill komma igång och springa igen!
 
Nu sitter jag i soffan, kollar på Bonde söker fru och äter vindruvor!=) Skön onsdagskväll! Gubben somnade, han är visst inte lika road av Bonde ;)

Projektarbete

Sitter och jobbar med gruppens projektarbete! Igår var det butiksbesök hela dagen, blev några mil i bilen.. Idag blir det att ringa runt till butiker och sedan börja sammanställa allt!
 
Hoppas alla får en bra dag=)
 
 
 

=(

En sjuk Johanna ligger nerbäddad i soffan och tycker synd om sig själv..
 
Hatar att vara sjuk!
 

Helt slutkörd!

Jag lurade med mig tjejerna idag för att springa trappor.. I skogen.. Väldigt ojämna... Skitjobbiga! Sprang dom nångång innan jag vrickade vristen och dom var jobbiga då med! Idag var typ första gången på nästan två veckor som jag sprang.. Smart drag av mig att börja med att ränna upp och ner i massa trappor ;) Fast det tog ju iaf! Det får bli ett stående inslag i veckoträningen=)
 
Mira var oxå med och sprang, hon är lika slut som mig nu! Hon tvärsover och jag skulle nog kunna somna här vid datorn..
 
Blir nog en prommis med Sara senare ikväll, fast det får verkligen bli en slow-walk! Haha
 
Känner mig stark idag! ;)

Sötnosen

Mira fick ett litet ben av mig:) hon var inte helt nöjd med att jag skulle ta ett kort innan hon fick lägga sig och tugga på det :P


Ledig idag!

Idag har jag varit ledig från skolan,vi blev klara med grupparbetet igår och det ska redovisas imorgon. Så idag blev det en tur till Katrineholm med mamma :) Det var ett veterinärbesök på schemat,allergiutredning på mammas hund... Nu är det bara att vänta och se hur han reagerar på behandlingen! Vi hann även med att spendera lite pengar på hemvägen ;) En ny mobil har jag införskaffat oxå, blev en IPhone, härmar alla andra lite ;) bloggar från den nu! Idag blev det första Springturen sen jag gjorde illa vristen,gick riktigt bra! Blir nog en runda imorgon med!


Höstmys!

Gråkallt ute, One-piece på, massa ljus tända och film! Höstmys på hög nivå!
 
Bild från i vintras på mig och min one-piece =P

RSS 2.0