Shopping, träning, relax

Idag har jag haft en såndär jätteskön Johanna-dag!

Shopping på f.m, har uppdaterat höstgarderoben lite :) Nya kläder, skor, väska, sjal, smycken, m.m har inhandlats till den vanliga garderoben! Bara jacka kvar nu att hitta :) Även träningsgarderoben har förberetts inför hösten med långa träningsbyxor och en jacka. Till hundträningsgarderoben har en underbart skön Chevalier-fleece inhandlats för några dagar sen.

Nu är jag redo för hösten! Iaf klädmässigt, helst skulle jag ha sommar hela tiden! ;)

Tog en löprunda med Mira i släptåg förut, skönt att ha kommit igång! Verkar som jag får klara mig utan skador nu! *pepparpeppar* Sprang 4 km, sen blev det lite work-out efter det. Använder några olika träningsappar på mobilen med övningar, smidigt värre! Snart vågar jag visa mig på gymmet ;)

Kände att jag var värd att slappna av lite ikväll, så jag drog iväg till solariet :) Så skönt!

Nu blir det lite soffhäng innan det är sovdags.


Ryser!

Sitter och tittar på EM-küren nu. Ryser över hela kroppen, det är ju helt fantastiskt! Kan inte låta bli att bli helt förundrad över vad man kan få ur en häst!

Helt magiskt!


Får man...

Får man ta på sig långkalsonger i mitten på augusti? Usch vad kallt det var att ta ut hundarna strax efter kl 5! Måste leta reda på mina vantar om det ska fortsätta såhär! Fryslorten Johanna har talat ;)

Snart iväg och jobba, börjar 06,30 idag.. Zzzznark... Sen har jag ledig helg! Wiiho! Den ska spenderas ute på Ericsberg, sommardressyr hela helgen!

Men först, lite kaffe!


Jobbjobbjobb!

JobbJohanna har visst visat sig vara ett passande sneknamn :P

Stängning hela helgen, mjukstart är för andra ;) Det gick ju bra igår iaf, så det är bara hoppas att det går lika bra idag :)

Utgång med härliga tjejer i fredags, träffade en hel del roligt folk ute! Känns rätt kul att vara tillbaka i Katrineholm igen:D Sen råkade det bli en spontanutgång igårkväll igen, missade förfesten, men hade jättekul ändå :)

Snart ska jag dra mig till jobbet, ska bara fixa det sista här hemma nu.

Imorgon kommer äntligen Mira hem!


Höst??

Helt plötsligt blev det visst höst!

Lika bra att göra det bästa av situationen :)


Ledig!

Hinner lagom börja jobba så är jag ledig! Dom här 2 arbetsdagarna har gått sjukt fort!
Massor att göra, nya rutiner, nya människor, mycket att ta in! Än så länge känns det väldigt bra och jag trivs verkligen :)

Nu är det i stort sett färdigt hemma oxå. Saknar lite saker, men så blir det nog när man flyttar från en 1a till en 2a :P Fast då har jag ju en anledning till att shoppa lite! Haha

Snart får jag finbesök, blir nog en sväng ner på stan, det är ju Katrineholmsveckan och allt ;)


Katrineholmsbo igen!

Flytten har gått jättebra och nu börjar jag komma i ordning i lägenheten :) Känns ovant med en så stor lägenhet! Fast det är rätt skönt! Det här kommer bli jättebra, känns redan som hemma!

Igår var det födelsedagsfirande, superrolig kväll med ett härligt gäng :)

Idag har jag och Josse testat fiket på Ericsberg för första gången, supermysigt! Rekomenderas verkligen! Gick runt i slottsträdgården efteråt, innan vi hälsade på våra förra grannar :)

Nu lite mat!

Idag fyller även världens bästa lilla Mira år! Hela 4 år blir min sötnos idag <3


RSS 2.0