Långpromenad

Nu har vi gått in på budgetering i skolan, så när man kommer hem därifrån så känner man sig lite lätt hjärndöd ;) Idag blev det först fika på Ohlsons brödbod (så mysigt fik!) med bästa tjejerna efter skolan, sen blev det en långpromenad med Mira.
 
Var så rastlös när jag kom hem, så vi gick ut och gick direkt. Tänkte först gå en runda som tar ca 1 timme, men under tiden vi gick så bytte jag väg hela tiden eftersom det var så skönt att få komma ut, så det slutade med att vi snurrade runt i 2 timmar istället! Så skönt! Mira gillade det oxå, gick lite nya vägar med massa lukter och hon fick ur sig lite energi! Nu ligger hon och sover så gott (brevid mig i soffan, ihopkrupen som en liten boll så jag inte ska se henne! Sötnosen!)
 
 
Bild från förra vintern, var inte riktigt fotoläge i mörkret och snöslasket..

God morgon..

Man måste ju vara lite knäpp när man frivilligt kliver upp kl 5 en fredagmorgon för att åka 10 mil för att frysa på en veterinärklinik en hel dag! Men va gör man inte :P

Kommer bli en låååång dag idag!


Bowling

Har varit och bowlat med fina tjejerna ikväll! Så jäkla roligt! Känns mest som att det handlar om tur från min sida, men jag kom inte sist iaf ;) Hamnade i mitten, med helt ok poäng, så jag är helt klart nöjd!

Nu är det snart sovdags, imorgon är det ekonomitenta som gäller!


Tjejkväll!

Haft en supermysig kväll med tjejerna i Paradiset=) God mat, bastu, jacuzzi, prat och skratt! En underbar kväll helt enkelt!
 
Tidigare idag har jag tentapluggat.. Vilket alltså innebär att jag har städat, diskat, suttit i telefonkö för att få ordning på min router och gått en härlig långpromenad med Mira! Jag har iof sorterat iordning massa skolpapper och satt in i pärmen oxå! Pluggat däremot.. nja, inte jättemycket ;) Självdisiplin, vad är det?!? Haha! Ekonomitentan är jag iof inte så stressad över, känns som jag har skaplig koll på den och ledarskapstentan är bara en fråga kvar på, som jag har 3 dagar på mig att göra, så jag gör det imorgon istället! Haha
 
Nu hamnade jag i soffan och kikar på möbler och heminredning=) Är sugen på att göra om lite här hemma! Får se hur det blir, om jag kan få till det som jag vill =)
 
Ha en bra kväll!

Söndag

Helgen går så fort när man jobbar en av dagarna! Visserligen blev det inte så många timmar igår, men ändå!

Ska ner till tvättstugan snart och hämta upp det sista, sen blir det visst en sväng till Hööks :) Josse ville dit och kika lite. Så jag är snäll och följer med ;)

Lär få lägga mig på soffan igen efter det, mår fortfarande inte bra.. Men men..

Hoppas ni hinner ut och njuta ordentligt av det underbara vädret!


Lördagsgodis

Mira och Hedda äter lördagsgodis ;) Sötnosarna!


...

Idag är jag inte stark...


Vadå?

Vadå kattens leksak!?! ;)


=)

Äntligen har mina fina tjejer kommit tillbaka till Nyköping efter jullovet! Yeey! Så mysigt med middag och skitsnack:)

Imorgon är det tvättstuga och förberedelse inför skolan på tisdag.. Skönt att jag får lite sällskap som gör det hela mycket roligare <3


2013

Nytt år :)

Jag är väldigt glad att jag inte har en skottberörd hund iaf! Hon bryr sig inget alls om smällare och raketer! Vilket är tur, för här i Nyköping verkar nyår pågå i en vecka med tanke på hur mycket smällare man hör hela tiden..

Lider med de hundar som är skotträdda..


RSS 2.0