Ledig dag!

Idag har jag varit ledig! Hade laddat i flera dagar för den här sovmorgonen! Så underbart att äntligen få sova ut lite! Men nej.. Jäkla byggjobbare som envist ska starta skyliften utanför mitt fönster kl 7... Snark..

Så då hann jag med tvättstugan och lite flyttpackning istället på förmiddagen :) Känns som det börjar bli mycket flyttlådor här nu..

Blev en glass i hamnen med en arbetskompis efter lunch, så gott! Sitta i solen, äta glass och snacka lite strunt, lagom en dag som denna!

Mira har varit på promenad och bus med sina kompisar idag, tack mamma för att hon fick följa med :) Då slapp hon lite pack-kaos iaf!

Nu är det 9 dagar kvar till flytt och 12 dagar tills jobbet börjar! Är lite lätt nervös nu! Men jag ser fram emot det massor!


Tisdag!

Har svårt att förstå hur sjukt fort tiden går! Om 10 dagar går flyttlasset! Kanske ska ta tag i packandet på riktigt nu!? Haha!

Jag kommer sakna mina underbara arbetskompisar, dom är så härliga! Kan bara hålla tummarna nu för att mina nya kollegor är lika bra :)

Unnade mig lite efterrätt idag, citronfromage och jordgubbar! Smaskens!

Hoppas alla har haft en bra dag! Det har jag verkligen haft :)


Promenad i solskenet

Jag och Mira tog en skön promenad runt hamnen på eftermiddagen! Vi gjorde ett litet stopp nere i hamnen och åt lite glass :) Vet inte vem som var mest nöjd, jag eller Mira ;)


Dålig uppdatering..

Det har varit lite stiltje här under veckan! Har haft fullt upp, bloggen blev lite bortglömd under tiden.

I veckan har det varit jobb, cirkus (asrolig kväll!), spenderat tid med mina underbara vänner, träffat familjen, promenader i solen, Mira-träning och allt för lite packande av lägenheten!

Precis som livet ska vara <3


Träningskväll:)

Var ute och tränade Mira lite ikväll. Vi körde lite fotgående, platsliggande, inkallning och ingångar. Mira skötte sig jättebra och var väldigt peppad!

Duktig liten tjej jag har :)


Sooool!

Hur fantastiskt väder är det inte?!? Blir så lycklig av sommaren och solen!

Jobbade 7-12 idag, lyxpass! När jag kom hem så blev det en promenad runt Brandholmen med Mira :) Vi strosade runt i 1,5 timme och njöt. Satt en stund på en brygga nere i hamnen oxå, bäst att passa på :)

På hemvägen delade vi på en glass, hade en mycket nöjd Mira vid min sida <3


Helgen :)

Har haft en så sjukt rolig helg med tjejerna! Riga-kryssning! :D Vi har dansat så mycket att jag har träningsvärk! Haha!

Det här är verkligen något vi måste göra om!

Riga var en jättemysig stad, vi shoppade lite och sen gick vi runt och tittade :) Det vi hann med att se va jättefint! Skönt att bara strosa omkring lite!

Nu är jag så trött så jag skulle kunna somna stående.. Sömn var inte prioriterat i helgen ;) Inte fick jag någon mjukstart efter semestern heller, började 7 imorse! Hade tänkt packa lite idag, inte långt kvar till flytten nu, men jag skjuter upp de lite till! Haha

Ha en härlig kväll :)


Prommis :)

Tog en härlig långpromenad runt hamnen/Brsndholmen under eftermiddagen med Mira :) Var ute i över en timme och bara gick runt!

Mira testade nya rastgården i hamnen oxå, det gillade hon! Sprang runt och nosade igenom hela gården!

Satt en stund nere vid vattnet och njöt av solen och utsikten. Synd att det blåste så mycket bara.. Mira passade på att jaga vattendroppar!

Träffade några härliga vänner på vägen, blev massa lyckönskningar åt alla håll, kramar och skratt! Fina tjejer <3

Imorgon får jag äntligen träffa syster igen! :D


Letar och letar

Letar boende i Katrineholm för fullt nu! Börjar ju nya jobbet den 5/8 och det skulle vara skönt att slippa pendla!

Lägenhetsvisningen idag gav inte något.. Nej till den lägenheten!

Ska ringa på några imorgon, hoppas det ger lite mer :)

Blev en skön PW runt halva stan på kvällen, så nu är både jag och Mira skönt trötta i kroppen :)

Nu, soffhäng! Mycket att göra imorgon!


RSS 2.0