Mycket nu!

Det har varit en sjukt händelserik vecka! Nu börjar jag kunna smälta allt som har hänt och slappna av lite. Dock har jag lite att stå i denna månad! Det tar jag tag i från måndag, nu ska jag ha en ledig helg!

Träffa fina vänner snart :)


Beslutsångest!

Har sjuk beslutsångest! Hoppas bilden blir lite tydligare imorgon!

Nu är det sovdags, klockan ringer 05,20.. Snark! Börjar jobba kl 7.. Kortdag imorgon iof, slutar 12 :) Sen ska jag och Mira hitta på roligheter!

God natt världen!


Söndag igen!

Helt sjukt vad fort veckorna går!
En vecka kvar, sen lite semester! :D

Har varit i Katrineholm idag, hjälpt syster att flyttstäda.. Tänk så roligt man kan ha en söndag ;)
Mira och dom andra hundarna hade roligt iaf! Mira blev så lycklig av att träffa Hedda igen! Sötnosarna <3

Tog en löptur förut oxå, strax över 4 km blev det. Har satt upp lite nya mål, så nu har jag lite ny motivation! Körde en arm- och benwork-out efteråt! Får se om det resulterar i träningsvärk imorgon.

Imorgon blir det jobb igen, deli och chark! Nu tänker jag lägga mig i soffan och titta på Röjjar-Ralf :)


En dag kvar!

En arbetsdag kvar, sen 3 dagar ledigt! Huuuur underbart som helst! Första sammanhängande ledigheten sen april, nu känns den välbehövd :)

Fick ett litet tips/erbjudande idag som verkligen tål att tänkas på oxå! Nu vägs för- och nackdelar emot varann för fullt!

Sovdags nu, jobb 7-18,30 imorgon.. Mördarpass innan ledigheten ;) Tur jag har E som tar hand om lilla Mira!

God natt världen!


:)

Jobb 7-17 idag och var stel i kroppen när jag kom hem.. Så efter lite mat och ett besök som hämtade med sig mina förra köksmöbler så tog jag på mig löparskorna och kopplade Mira.

Är fortfarande lite småförkyld, men nu ska dom sista bacillerna svettas ut! Gick ner till Ekensberg, tänkte springa 2,3 km spåret. Det kändes så bra under tiden jag sprang, så planen var att ta 1,8 km rundan oxå, men det tyckte varken min hals eller min hund när jag kommit runt.. Så jag fick snällt sluta springa och gå hem istället..

Det var riktigt skönt att ut och springa sv sig lite energi!

Hinner nog med en runda imorgon f.m oxå, börjar ju jobba senare då :)


Spårsöndag

Har spenderat förmiddagen med Mira, spårgänget och fikakorgen ute i skogen :) Det var en mycket lycklig Mira som studsade runt mig när spårselet kom fram!

Mamma la ett ca 200 m spår i blandad terräng, mossa, blåbärsris och lite berg, med korv var 50e meter (då Mira inte är intresserad av apporterna..). Mira tog upp spåret klockrent och gick mitt i spårkärnan! Vid ett korvstopp gjorde hon en volt, men fick upp spåret fint sen igen!
Tyvärr missade hon sista lilla biten, då det stog en person ute på vägen och tittade på henne, vilket störde Mira väldigt mycket och hon tappade helt fokus :( Men mamma kunde lite snyggt smita in och göra ett nytt avslut lite innan det andra, så Mira ändå fick klara spåret som gick så bra först!

En liten sökruta trampades upp efteråt oxå, i valpanpassad storlek! Wira fick leta efter sina leksaker först, vilket gick jättebra! Duktig liten tjej!
Mira fick söka korv, leksaker är ju inte så spännande ;) Näsan gick för högvarv och hon dammsög nog rutan på varenda korvbit! Haha!

Det är en mycket nöjd och trött hund som ligger och sover i sin Bia-bädd nu <3


Äntligen!

Idag har Josse flyttat.. Är så glad och stolt för hennes skull! Men lite tråkigt att hon är ännu längre bort nu.. Allt gick väldigt smidigt, både igår och idag! Igår var det grejer som skulle till förrådet och idag var det flytt!

Hade en jätterolig kväll med Josse och Sandra igår! Massa prat, flams, skratt och planerande! Längtar till dom kommande helgerna! :D

Efter att vi hade lämnat Josse på skolan och åkt hem så blev det en skogspromenad med mamma och hundarna! Skönt för dom att få springa av sig i skogen!

Jag har pysslat hemma hela kvällen, nya möbler och lull-lull, så då ville jag ju få allt klart :)

Nu blir det lite godis, ett glas rosé och Skärgårdsdoktorn! Lugn kväll, jobb tidigt imorgon!


Uppladdning

En av de största fördelarna med att jobba kväll är att jag och Mira hinner med en långpromenad på morgonen/f.m! Tycker det är så mycket skönare att gå då, lugnare ute och behaglig temperatur :)

Nu har jag ätit frukost och fått i mig mitt kaffe, så nu är jag redo att åka och jobba några timmar oxå! Första stängningen i delikatessen, själv ska jag vara oxå! Kan bli roligt dethär ;)

Ha en härlig dag!


Nöjd!

En mycket glad och nöjd Mira ligger nedanför mig och tuggar på ett grisöra! Vilken delikatess ;)


Söndagkväll igen

Sitter i soffan och lyssnar på Ane Bruns version av Big in Japan, vilket alltid framkallar massa minnen från några år tillbaka!

Hör även regnet som slår mot balkongräcket och åskan har mullrat till o från hela dagen.. Lika bra det, då känns det mindre surt att ligga inne hela dagen!

Febern verkar inte riktigt vilja släppa taget, huvudvärken är för tillfället inte jätterolig men förkylningen verkar släppa mer och mer hela tiden!

Imorgon är det jobb igen (förhoppningsvis)!


Tack mamma :)

Idag har mamma hjälpt mig att rasta Mira när jag var på jobbet.

Så Mira och Wira (muppdagiset! Haha) har busat runt i skogen, badat i lervälling och sen fick dom ta ett litet bad efteråt för att få bort all lera!

Nu ligger Mira på sina kuddar under sängen och sover som en stock!

Lånade en bild av mamma från dagens skogsrunda:)


Morgonpromenad

Har varit ute och gått med Mira i nästan en timme i solen. Så skön start på dagen, speciellt innan man ska iväg och jobba! Idag kommer det nog vara skapligt skönt att jobba ute på trädgårdsavdelningen ;)

Nu är det frukost som gäller, sen iväg till apoteket innan jag börjar jobba. Nu ska den här förkylningen bort!

Ha en skön dag i solen :)


Som måndagar alltid ska vara

Jobb idag i delikatessen mellan 7-16 :) Rolig avdelning med härliga jobbarkompisar!

Josse tog hundarna och åkte till Oxelösund under tiden. Hon, mamma och hundarna har spenderat dagen i solen och hundarna har busat hela dagen!

Efter jobbet åkte vi ner till hamnen och åt glass! Mmmm, lovely!

Kvällen har spenderats med mina underbara vänner, kvällspicnic i solnedgången. Lite lagom smörigt, men supermysigt! Lite (okej, massor) av gott att äta, rosévin, prat och massa skratt <3

Underbara måndag, fler dagar som denna tack!


Roade hundar

Två stycken mycket roade hundar som tittar på hästhoppning ;)


RSS 2.0