=)

Hade en jätterolig kväll igår =) Tänk vad några vänner och lite vin kan göra ;)
 
Nu pumpar det musik på hög volym här hemma och jag ska göra mig iordning för jobbet! Stängning idag, hoppas på mycket folk, kvällen går så fort då!
 
Lite mat nu, sen så är jag redo för kvällen!
 
Ha det gott!

Typiskt mig

Rödbränd från topp till tå =P Sol i två dagar och jag ser ut som en kräfta,men det är ju som vanligt, så ingen är väl särskilt chockad! Haha!
 
Jag har nog världens knasigaste syster, men jag älskar henne ändå ;)
 
Nu frukost, sen jobba några timmar!

Sista rycket!

Jobb i 4 dagar nu, sen 4 dagar ledigt! Äntligen! Sen jobbar jag iof nästa helg, men sen är det ledigt igen! I en vecka, för sen börjar skolan ;) Blev inte mycket ledigt den här sommaren, men det har ju inte varit nån direkt sommar heller.. Så då kan man ju lika gärna tjäna lite pengar ;)
 
Ska laga lite mat nu, sen kommer mamma och hämtar Mira. Mira får bo hos henne några dagar eftersom jag jobbar ganska långa kvällspass.. Då får hon det bättre där:)
 
Jag och Daniel var ute och hälsade på Alex med familj i deras nya hus idag. Va så mysigt att sitta ute, dricka kaffa, snacka skit och skratta! Får bli snart igen!
 

Frukostdax!

Frukost nu, sen iväg och jobba i några timmar. Roligt lördagsnöje;) Skönt att det är ett tidigt pass och inte stängning iaf!
 
Ikväll kommer nog lillebror in och umgås lite med mig och hjärtat=) Hoppas på skapligt väder så vi kan grilla!
 
Hoppas ni får en bra lördag!
 
Tomt utan mina hjärtan här hemma... Men nu är det bara några timmar tills jag får träffa dom igen!

Promenad

Är precis hemma igen efter en timmes promenad runt i Nyköping med Mira=) Finns riktigt mysiga promenadvägar här, idag gick vi längs nyköpingså och ner mot slottet och hamnen! Mysigt! 
Mira har somnat under min säng nu (svalt och tyst där antar jag=P ) och jag ska göra mig iordning nu för att åka och jobba några timmar.
 
 
Ha en bra dag!

Lycklig

Jag bor äntligen hemma i Nyköping, i en lägenhet som jag verkligen gillar och trivs i, världens underbaraste människor runt mig, jag har världens finaste pojkvän, jag har hittat rätt utbildning för mig, jag har ett jobb och världens sötaste lilla Mira vid mina fötter.
 
Kan man annat än vara lycklig när ens liv ser ut så här? Jag tror inte det!
 
 
 
 

Saknar..

Just nu skulle jag helst av allt vilja befinna mig på hästryggen.. En härlig barbacka-skogstur på Moira står högst på min önskelista just nu.. Att bara få skritta runt på långa tyglar eller att få galoppera inne på mjuka skogstigar och känna hennes kraft under mig! Jag saknar henne så mycket... Tänk att bara få dra fingrarna genom hennes man och få borra in näsan i pälsen på halsen och känna den speciella Moira-doften <3
 
Saknaden är enorm..
 

Hemma igen

Jobbat 14-20 idag.. Var skönt att jag hann vara ute i solen i förmiddags iaf=) Gick en lång skön promenad med Mira i det härliga vädret innan jobbet. Vill ju vara ute så mycket som möjligt när det är sol och varmt!
 
Gick en sväng med Mira nu när jag kom hem från jobbet oxå, hon tyckte verkligen att det var skönare att promenera nu på¨kvällen när det var svalare. Hon har hoppat runt, busat med pinnar, jagat flugor och roat sig på alla sätt hon har kunnat hitta på =P Sötnosen!
 
Hoppas alla har haft en bra dag=)

<3

Not even gravity can hold me down right now

Gäsp!

Trött, tröttare, tröttast!
Jobbade till 22,30 igår och var inte särskilt trött när jag kom hem.. Så idag är det en gäspande Johanna som möter världen ;)
Jag kommer somna ovaggad ikväll efter den här dagen iaf! Tur det eftersom klockan ringer 5.30 imorgon... Kul! Not..
 
 
Hoppas ni är piggare än mig och får en underbar dag!
 
Tänk vad ett litet sms kan göra en lycklig! Kommer gå och le hela dagen tack vare det!

Road hund..

Mira är sådär road idag=P En matte som tvättar och rastar snabeldraken är inte mycket värd idag kan jag lova ;) Promenaden vi gick förut är bortglömd iaf! Tokhunden <3 Skönt för henne att hon är ledig ikväll och får springa runt ute på en gräsmatta och roa sig.. Men jag är inte bitter.. ;)

Snart jobb för min del, laddar med glass, mumma!

Tvättdag..

Idag är det tvättdag för min del, så det gör inte så mycket att det är lite mulet och tråkigt ute. Blir nog lite städning oxå, ska bara först ;)
 
Åland, en kväll för två år sen.. Vill ha semester! Men nu kollas det lite resor till hösten med mina underbara <3
 
Ha en bra dag!

Blivande golfare!?!

Igårkväll spenderades det lite tid på Skavsta Golf.. Det var en ny upplevelse för mig! Haha! Men jag kastade inte iväg golfklubban nångång iaf och jag fick faktiskt bollen att flyga (eller ja...röra på sig iaf) iväg! Det trodde jag inte om mig själv! Men jag får nog åka ut och tjuvträna om jag ska ut dit flera gånger ;)
 
Idag är det några timmars jobb som gäller, men jag slutar 16 iaf! Underbart med en kortdag och sluta tidigt! Det är inte många sånna arbetspass för min del i sommar...
 
Nu ska Mira och jag gå ut en sväng=)
 
Ha en bra dag!

Gröna Lund

I lördags blev det en tripp till grönan=) Längesen jag var där nu! Hade en superrolig dag/kväll med allihop!





Hann inte ta så mycket bilder, hade visst lite annat att göra=P

Nu ska jag ner en sväng på stan, sen blir det en promenad med Mira i det härliga vädret! I e.m ska jag försöka hinna med att träffa min fina Alex <3

Ha en bra dag!

RSS 2.0