Fina Mira

Tog en promenad till stallet med Mira imorse innan jag började jobba. Visste att jag inte skulle hinna med någon ikväll, så då fick det bli en morgonpromenad=) Men fy vad fästingar det är nu! Plockade bort 4 st som kröp på henne direkt när vi kom in! Blä!



Inte konstigt att hon får fästingar när hon ska in överallt och kolla läget=P



Vi har en mysig väg att gå till stallet iaf=)


Igår gick jag och Josse ner med tjejerna till vattnet, supermysigt! Glömde självklart kamerna, men jag ska försöka sno några bilder av Josse;) Mira plaskade på i vattenbrynet, men Hedda hon simmade och simmade! Svårt att tro när man ser Hedda att hon inte har något emot att hoppa i sjön, men det gillar hon verkligen! Söta lilla Hedda!

Ha en bra kväll!


Hallu!

Vilket jäkla väder det är ute! Jag hade tänkt cykla en sväng med Mira, så vi fick komma ut och röra lite på oss.. Hmm, känns som jag väntar och ser om det slutar spöregna!

Mira och Hedda vet hur man roar sig fast det regnar ute;)


Gårdagen spenderade jag i Nyköping=) Först tog vi sovmorgon, sen fixade vi lite i T´s lägenhet och sen gick vi och shoppade (surprise!)! En väldigt bra dag med andra ord!

T fick borra och jag satt i soffan och kom med smarta råd;)


Satt på balkongen en stund och njöt av solen=)

Ikväll blir det lugnt för min del, jobbar imorgon.. Har lite att fixa, åker till Nyköping imorgon igen och imorgon får jag även träffa min bästa Sara! Lycka! Jag måste ju gå igenom allt jag handlade igår oxå! Gud så roligt!

Ha en bra kväll!

<3


Ledig!

Härligt med lite ledigt, speciellt när solen lyser!

Spenderar min lediga dag i Nyköping hos T=)

Hoppas ni alla har en toppendag!

<3


Fina Mira!

I går var jag och mamma på utställning med Mira och Aros i Oxelösund=) Jag hade inte så höga förväntningar på hur det skulle gå för Mira, sist vi ställde fick hon ju panik när domaren kom och allt blev bara pannkaka, så detta var endast träning och för att jag skulle se hur Mira skulle reagera.

Som vanligt ställde mamma långt innan mig, så det blev lite väntan. Men det var strålande fint väder så det gjorde inte så mycket!

Aros hade utställningspremiär! Han skötte sig mycket bra och fick väldigt fin kritik!



Sen när det väl var dags för mig och Mira så var jag bara lite nervös=P Men det gick mycket bättre än jag trodde! Hon ville inte stå på bordet, men domaren var väldigt bra och såg att Mira var väldigt stressad och nervös, så hon sa att vi skulle ta det som träning. Så vi fick börja med att springa ett varv i ringen, sen fick jag ställa henne på backen istället, då blev hon lugnare! Domaren tyckte inte att det var värt att bråka med Miras tänder, utan jag fick visa dom istället och domaren stog brevid och pratade med lugnt med Mira. Superbra domare! Under tiden dom skrev kritiken så slappnade Mira verkligen av och kom på att det inte var så farligt inne i ringen!



Kritiken:
Snart 2 år, feminin helhet, ett vackert välskuret huvud, mörka ögon bra pigment. Bra hals & rygg, väl utfylld bröstkorg. Bra ben och tassar, normala vinklar, något utåtvridna tassar bak, rörelser ua. Tycker inte om att bli hanterad, sköter sig utmärkt tillsammans med matte. Behöver träning.

Det kom ju inte som någon överraskning att hon behövde träning=P Fick jättebra tips av en annan som ställde som jag ska testa på Mira! Får se om det funkar!

Idag har jag jobbat, sen åkte jag till Moira. Dom andra hästarna skulle släppas på bete idag, så vi bestämde oss för att testa att låta Moira gå ut med shettisarna på bete. Hoppas det funkar! Moira var jättenöjd när hon fick komma in i en större hage med gräs!


Snygg vinkel det blev;)

Nu ska jag ut och gå en sväng med Mira, sen blir det nog soffhäng. Ska njuta av att inte ha något plugg idag!

Ha det bra!

<3

ÄNTLIGEN!

Ikväll har jag gjort mitt slutprov i engelskan! Så nu är det äntligen slut och jag kan återgå till en normal vardag=) Så underbart skönt!

Jobbade till 18 idag, sen ner till Peter och Malin för att låna Malins dator. Hon var en räddare i nöden som lät mig låna den idag, så jag kunde göra provet! Tack snälla du! Cyklade ner dit, så Mira hann få lite motion idag iaf. Nu börjar hon bli sitt vanliga jag i kroppen igen!

Åkte till Nyköping i onsdags efter jobbet=) Jag och T hade bestämt att vi skulle åka till IKEA på torsdagen! Lovely! Men jag skulle ju inte ha något;) Haha! Det kan ju alla gissa sig till hur bra det gick för mig att hålla=P Men T handlade oxå mycket mer än vad han sa att han skulle, så jag var inte den enda iaf!

Innan vi åkte till Sthlm, så var vi förbi hos Alex & Ragge, för världens sötaste Millie fyllde ju 1 år! Stora tjejen nu! Och det är ju alltid lika roligt att träffa världens bästa Alex <3

Nu tänker jag sätta mig i soffan och göra absolut ingenting! Sova snart, upp och jobba imorgon.. Sen blir det en sväng till Nyköping och Oxelösund i helgen=) Bilder lär komma;) Ska ut en sväng med finaste hundarna, om dom bara orkar resa sig från sina bäddar! Dom snarkar gott ikväll båda två!

Ha det bra!

<3


Låttips

http://youtu.be/woCvML2qMOg

Antons första låt, så himla bra! Duktig kille:)

Nybadad Mira

Idag har Mira fått ett välbehövt bad! Så nu ser hon jättetjock och jättelurvig ut! Haha! Hoppas pälsen lägger sig fort igen ;)
Tyvärr är kameran stendöd, så det blev inga bilder på en blöt, sur och missnöjd Mira..

Mira blev lite kär idag oxå, hon fick syn på en basenjivalp som kom in på jobbet=) Dom två blev lite förälskade i varann;) Söta var dom iaf!

Nu ska jag gå och sova, är så himla trött.. Jäkla huvudvärk! Den blir inte så rolig just nu.. Men, men det blir nog bra snart=P



God natt gott folk!

<3

Söndag..

Nu är helgen slut igen.. Det är sjukt vad fort helgerna går! Åkte till Nyköping igår, blev grillning, kolla på Eurovision Song Contest och sen gick vi till Fika och tog en öl och pratade lite strunt! Var en riktigt trevlig kväll!

Idag har jag, Josse, T och hundarna varit på Nynäs slott, det var vårmarknad där idag=)


Snyggt att jag lyckades få med slangvindan i bilden oxå;)

Efteråt åkte vi ut en sväng till Ökna, Josse sa att en av skolans hästar har fått föl så då ville vi ju ut och kika lite!


Fick inte till någon vidare bra bild, dom var en bit bort och min kamera får inga superbilder när man zoomar in.

Var och fikade på Café Åstugan efter, det är så fint där ute! Vi satt i solen en stund och bara hade det bra=) Jag och Josse ville åka till Hööks sen, så stackars T fick följa med och titta på hästsaker och följa med in på Stadium Outlet, för jag behövde ju ett par skor till;) Har även köpt nytt foder till Mira idag, hoppas hon blir lättare att hålla i bra vikt nu..

Nu ska vi kolla på hockey-VM!

Ha en bra kväll!

<3

Fredagkväll!

Nu har jag precis skickat in bokredovisningen till läraren, så nu tar jag kväll!

Har jobbat idag, sen upp till stallet för att ge Moira en grattispuss! Hon fyller 16 år idag, gammeltanten! Haha! Nu har vi haft henne i 10 år=) Mamma har varit här på en snabbfika oxå, så trevligt så.

Ska ringa till bästa Alex nu, sen tänker jag krypa ner i soffan med lite läsk och ostbågar:D

Ha det bra!

<3

Kvällspromenad

Är nyss inkommen efter en timmes promenad med Mira. Är så skönt väder nu! Mira gillar verkligen våra kvällspromenader, hon far runt som en tok i skogen! Söta hund=)



Tog en bild på skogsvägen där vi brukar gå, för att jämföra lite med en bild jag tog för ett tag sen

Foto taget 11/5


Foto taget 11/3

Det händer lite på 2 månader;)

Den här veckan har jag och Mira varit väldigt aktiva! Miras bantning börjar verkligen ge resultat nu! Så jag slipper nog ställa ut en köttbulle iaf=P  I måndags blev det nästan en timmes promenad på morgonen innan jobbet, igår blev det samma runda på morgonen innan jobbet, sen åkte jag och Josse in till gymmet och körde ett pass. Jätteskönt att få röra lite på sig! Lagom när jag kom hem så kom T och så tog vi hundarna och gick ut på en timmes promenad. Jag kan lova att jag sov rätt gott inatt;)

Imorgon ska jag få massage=) Sen får vi se vad som händer, både jag och Josse är lediga så vi tänkte hitta på något!

Ha det bra!

<3

Hemma igen..

Nu har jag och Mira kommit hem igen efter 2 dagar i Nyköping. Mira har varit så duktig nu när hon har varit stadshund igen:D Vi har gått tre vändor på storgatan och hon har skött sig exemplariskt! Min fina lilla tjej!

Det blev några vändor ner på stan för mig idag. Först en runda ner med Mira, sen tillbaka ner vid lunch. Blev bjuden på lunch på ChiliNamNam av finaste T idag=) Så gott! Passade på att shoppa lite efteråt och spana runt lite för kommande inköp;)

Igår tittade jag och T på I rymden finns inga känslor. Hade inte sett den filmen innan, men har hört mycket bra om den! Så bra film! Älskade den!


Bild lånad från discshop.se

Va i stallet och pussade lite på Moira nu när jag kom hem. Josse ville att jag skulle komma med och kolla på hennes ben som har blivit live värre igen.. Men det var inte så illa som jag trodde, så det var skönt! Nu får hon vara ute lite mindre om dagarna tills det blir bättre igen.

Nu ska jag kolla på film. Har inte lyckats bestämma mig för vilken än bara=P Jobbar hela helgen, så det blir en lugn helg för min del.

Ha en bra kväll!

<3



Vilken härlig dag!

Vaknade morse och solen sken! Så skönt! Visserligen har det blivit lite mulet nu under e.m, men jag har hunnit njuta lite av solen iaf!

Efter att engelskaprovet var klart, så pratade jag med mamma och vi bestämde oss för att ta hundarna (Mira och Aros) och åka ner till hamnen för att äta en varsin mjukglass=) Att hundarna får lite socialträning är ju bara en bra bonus! Jag passade på att gå en sväng på storgatan i Nyköping innan mamma kom in till stan, så Mira verkligen fick se mycket folk och hundar! Det var ett tag sen hon var på stan nu... Men hon skötte sig jättebra och lyssnade bra på mig! Duktiga lilla tjejen=) 

Nu ligger Mira vid mina fötter och sover som en stock! Det är jobbigt att äta glass;)

Ha en bra dag!

<3

Mira-träning=)

Jobbade till kl 18 idag i hästbutiken, sen hem och plugga lite.. Sen kom Mira och påpekade lite fint att hon var lite träningssugen;) Så det var bara att slita sig från skolböckerna (som att det var svårt=P ) och gå ut för en stunds träning! Hon var superpeppad och verkligen på hugget idag! Det var verkligen roligt att träna idag=)


Fotgående=)


Apportering. Hon gillar det inte, men hon gör det och håller den så länge som hon ska iaf!


Platsliggningen gick jättebra!


Man kan ju inte vara finast i världen jämt;)

Nu tänker jag göra en kopp te och krypa ner i soffan! Tror nog jag ska kolla på någon av filmerna jag köpte igår! Imorgon blir det jobb och plugg igen. Hoppas jag hinner med att träna lite imorgon oxå, nu är vi peppade!

Ha en bra kväll!

Flyttat Moira

Nu har Moira flyttat=) Hon har verkligen gillat det! Jäklar vad hon har sprungit i hagen! Får se hur hennes ben mår imorgon.. Men det blir nog bra!


Lite suddig bild..Min kamera hann inte riktigt med i svängarna;)





Finaste tjejen!

Nu ska vi ta kväll! Första kvällen på hela veckan som det är lugnt, så nu jäklar ska jag njuta av det!

Ha en bra kväll!

RSS 2.0