Grattis!

Grattis Carro och Doris till dagens 3e plats i Grand Prix Küren!





Det började regna precis när dom kom in på banan, men Doris skötte sig jättefint trotts att folk sprang runt, fällde upp paraplyer och ungar skrek!

Jobbade 10-14 idag, sen direkt till Ericsberg! När vi kom hem så lagade jag lite mat, sen tog jag och Mira en springtur ikväll igen! Jätteskönt=)

Nu ska jag få liv i mitt sociala sällskap, så blir det lite film! Lagom ansträngande känns det som.

Ha en bra kväll!

Massa fina hästar!


Caroline Bonde- Dallas


Camilla Toll- Ozzy (Klassvinnare)


Mattias Jansson-?

Idag började tävlingarna på Ericsberg, så dagen har spenderats därnere=) Har sett massa fina hästar och köpsuget har varit stort! Men det saknas visst några nollor på bankkontot innan jag kan köpa en sånhär häst;)

Nu blir det ett glas vin! Imorgon blir det Norrköping och söderköping med la familia!

Hemma igen..

Jag och Josse tog en tur till Nyköping nu på e.m. Vi hade tänkt åka till hamnen för att äta lite glass, men det var inte riktigt lika fint väder där som hemma.. Så det blev fika hos Alex och Ragge istället=) Mys <3

Har inte varit i Nyköping på ett tag nu.. Men jag hatar fortfarande att åka därifrån! 
 
Imorgon börjar tävlingarna på Ericsberg! Lär spendera några timmar därnere imorgon;)

Nu blir det soffhäng för min del!

Det börjar visst bli dags för mig att bestämma mig nu.. Hatar att ha beslutsångest och inte ha kontroll över situationen! Men det är väl sånt man måste lösa när man ska föreställa vuxen...

Städryck

Jag började dagen med en mycket välbehövd sovmorgon! Är ledig i 3 dagar nu=)

Fick ett ryck direkt när jag gick upp, började städa i sovrummet och kom sen på att jag skulle röjja ur hela min garderob! Jag tänker aldrig mer gnälla på att jag inte har några kläder eller skor efter dethär.. Eller, jo, det lär jag nog göra ;) När garderoben var tömd, urstädad och urtorkad så fick jag för mig att den var rätt mörk.. Så, fram med en burk med vit färg! Målade 2 av väggarna vita, så nu blev den ljusare=) Synd bara att jag måste vänta massor med timmar innan jag får lägga in alla kläder och skor igen=P

Nu ska jag hänga dagens andra maskin med tvätt, sen tänker jag gå ut och sätta mig i solen en stund! Lovely!



Ha en bra dag=)

Picknick

Jag, Josse och tjejerna gick ner till vattnet och hade picknick tidigare ikväll=)






De nya skönheterna!







O så "råkade" denhär slinka med:




Jobbdags..

Ska snart till jobbet.. Känns som det kommer vara rätt lugnt idag med tanke på vädret! Vem känner för att plantera blommor en sånhär dag!?!

Upp till stallet efter jobbet och kolla till Moira som står skadad igen.. :( Hon hade lyckats trassla in sitt ena bakben (ja,självklart det skadade...) i sitt täcke i förrgår.. Så nu är hon svullen och varm, men inte halt iaf. Hon är stel i rörelserna på det bakbenet, men konstigt vore ju annat! Hoppas hon är bättre idag, hon var mycket bättre redan igår!



Ha en bra dag i regnet!

Kvällspromenad

Jag tog tjejerna och gick ner en sväng till vattnet ikväll. Det är så fint väder så jag kände att det var lagom för oss ikväll=)






Igår fick jag hem allt som jag shoppade i helgen:D Massa skor! Lycka! Haha! Bilder kommer!

Nu blir det myskväll med film, lite vin, chips och dip!

Kvällsmys

Kycklinggryta med ris, daimtårta och hundbus med syrran och tjejerna=) Sämre kvällar kan man ha!

Vi har även roat oss med att shoppa ikväll! Det är lätt att bränna pengar på nätbutiker! Hoppas kläderna kommer snart!=)

Tyvärr har jag städat bort min kamera, så jag har inga nya bilder.. Ska ta mig i kragen och leta redan på den någon dag!


Gammal bild på busarna!

Nu ska jag vara social med Alex!:D


Blixtar och dunder!

Gud vad det åskar ute! Nu har det iaf slutat regna igen, kom en riktig störtskur när jag stog i stallet. Men det är bra mörkt ute nu..

Har varit ute och ridit Moira=) Så mysigt att äntligen kunna ta en skogstur igen. Sen hade vi lite pyssel och mys innan hovslagaren kom och fixade till fossingarna på henne. Fick beröm för hennes superfina hovar oxå!:D

Jag hade tänkt att ta hundarna och gå upp i skogen för att plocka lite blåbär när jag kom hem.. Men jag tror nog att jag hoppar över det idag! Eller skjuter upp det till lite senare iaf=P

Nu tänker jag laga lite mat, sen måste jag motionera snabeldraken lite. Ville ju baka blåbärspaj idag.. Men jag kan nog hitta på något annat att baka om jag inte får tag på mina blåbär!

Ska nog engagera mig i att flytta över alla bilder från gamla datorn till den nya om det blir regnoväder. Sen kan jag äntligen kasta ut den gamla genom ett fönster (ett öppet såklart!), hoppa på den, dansa en ritualdans runt den, lägga en förbannelse över den och gå leendes därifrån! Nej,vadå, den datorn har inte strulat något för mig;)

Nej, nu kurrar magen.. Dags att göra nåt åt det!

Ha en bra dag!

Pigg och stark!

Efter denhär helgen kan jag ju inte vara annat än stark;) Skönt att helgen är slut, så jag kan få en chans att vila upp mig under veckan! Haha! Men det har varit en så jäkla kul helg!

Snart kommer mamma, vi ska ut till stallet! Mamma vill ut och rida en sväng=)



Nu ska jag hänga lite tvätt, sen blir det stallet!

Ha en bra dag!

Nyshoppad!

Har varit på Hööks i Nyköping idag och spenderat massa pengar! Lika kul som alltid! Nytt träns, boots, ett skrittäcke för vinterbruk (som var jättebilligt på rea!), en kilpad och ett linne till mig blev dagens fångst! Köpte även ett par tyglar på Glada hästen i spiltan! 

Nu ser Moira ut som en riktig westernhäst!



Är så skönt att rida i westernsadeln nu när vi ändå bara kommer skritta i skogen under den närmsta framtiden.

Nu tänker jag lägga mig i soffan o glo på en film. Jobb imorgon igen.

Ha en bra kväll!

God kväll ;)

Nu har jag o Josse kommit hem efter en snabbtripp till nyköping och mamma. Vi var nere och hämtade Moiras westernsadel=) Det är så skönt att ha den nu när vi bara kommer rida i skogen under en period.


Gammal bild. Moira påväg till ponnyridning.

Mira och Hedda har fått varsitt nytt sele idag oxå! Ett varsitt Hugo & Hedda-sele. Supersköna och jättefina! Mira fick ett lila och Hedda ett rosa! Bild kommer!

Imorgon är jag ledig! Så skönt! Lite sovmorgon tänker jag se till att jag hinner med, sen är det full fart hela dagen!

Ha en bra kväll!


Bilduppdatering














Finaste

Världens finaste <3








Vardagslyx!

Ett glas rött, ost och kex! Vardagslyx såhär en onsdagskväll=)

Har jobbat till 18, sen blev det en tur till stallet. Tömkörde finaste Moira, gick jättebra:D Snart får vi äntligen börja rida!


Josse & Moira och jag & Shelly. Fälttävlansträning för 2 år sen=)

Hedda och Mira har rastat Josse idag;) Vet inte riktigt vad dom har roat sig med, men det är två trötta tjejer här hemma ikväll iaf!


Hedda & Mira=) Här var inte Mira gammal!

Ha en skön kväll!


Tröt Johanna idag!

Blev en lång kväll och natt, men fasen så kul jag hade igår! Det får vi göra om snart!=) Tur för mig att det var en väldigt lugn f.m på jobbet idag, då gjorde det inte så mycket att man var så trött!
Men det är kul att jobba i hästbutiken, kunderna där är ju super! Vissa av dom iaf;) Haha

Har nyss kommit hem och nu har solen tittat fram efter en gråtrist dag, så jag tar nog tjejerna och går ut en sväng=) Så jag piggnar till lagom till kvällen;)



Världens finaste lilla Isa! Saknar massor! <3

Ha en bra kväll, nu tar jag och tjejerna och masar oss ut i solen!

Måndagsmiddag

Jag och hundarna sitter och inväntar våra middagsgäster som snart dimper ner här=) Så ikväll blir det god mat, lite vin (jobbar ju imorgon..), filmmys och massa skrattande!

Hedda och Mira får sällskap av Tant Sally!

Tyvärr är min dator på bråkhumör idag igen..Jag har en jättesöt bild på Sally och Mira, när Mira precis hade kommit hem.. Kanske lägger ut den en annan dag om jag kommer ihåg eller om datorn känner för att vara snäll!

Hoppas alla får en bra kväll!

Vissa måndagar är verkligen bättre än andra!;)



RSS 2.0