:D

Vilken bra start denhär dagen fick! Äntligen kom den nya tvättmaskinen, så nu kan jag tvätta igen! Inte för att det är så kul, men det är inte heller så kul att ha typ alla kläder man äger i tvättkorgen heller..

Tog en liten cykeltur ut till stallet sen, det var ihopsläpp idag med ett sto och hennes föl som har haft boxvila sen Moira flyttade dit. Fölingen blev bara lite glad när den fick komma ut i hagen igen! Så nu är det dagis på riktigt i hagen=P

Tog en ridtur i solen sen med Fanny och Mathilda, roligt att få lite sällskap när man rider! Det var lite rörigt innan vi kom iväg, men sen så! 2 hästar som är under igångsättning och en som reds första gången av sin nya ägare, efter att ha stått inne i en vecka=P Haha! Men när vi väl kom iväg så gick det jättebra, Moira fick agera bromskloss under ridturen bara! Tur hon är snäll våran lilla pärla!

Cyklade hem sen och somnade visst på soffan! Tur Alex skickade sms och väckte mig;)

Har busat massor med hundarna nu på e.m! Dom har fått fram några leksaker som inte brukar ligga framme, så nu har vi busat järnet! Nu ligger dom i Bia-bädden och snarkar.

Nu har jag lite mer att fixa, men ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0