Dyr hobby!

Hästar är en dyr hobby! Idag fick hon en IR-behandling av Ingela Adolfsson http://ingelasirterapi.se/ och den var lika välbehövd som vi trodde att den skulle vara! Låsningarna i korset är helt borta, det såg hon inget av, men det i hals och nacke fanns kvar.. Men gud så Moira njöt!

Under tiden Ingela höll på så såg vi när Moira fibblade med läppen att en framtand såg konstig ut.. Så vi lyfte på överläppen och Moira har lyckats haft sönder en framtand.. Tanden ser hellustig ut XD Vi kollade hennes tänder bara häromdagen när vi prövade ut ett bett på henne och då fanns det inget.. Så igår eller under natten har hon lyckats med bedriften att bryta av nedre delen av ena framtanden, men bara i mitten eller vad man ska säga.. Sidorna på tanden finns kvar o_O Så nu blir det bara att ringa tandläkaren..

Åkte in till stan efter stallet, kollade runt lite bara.. Finns ju så mycket i K-holm att titta på... Men jag var inne i en ny butik som säljer massa olika teer, kaffe, choklad, marmelader och lite sånt! Supermysig affär! Kom därifrån med 2 nya tesorter och lite choklad:D Så ikväll ska det drickas te!

Ha en bra kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0