Några kvällar sen

Vi var och hälsade på syster-yster i veckan=) Blev bjudna på mat och sen blev det en promenad ner till vattnet med hundarna! Saknar det! Fast inte så mycket att jag skulle vilja bo där igen iaf! Men det är mysigt där=) Mira var väldigt snabb ner i vattnet iaf, men som vanligt är det "bara-doppa-tassarna" som gäller för henne! Lika stor badkruka som sin matte! Haha





Hoppas alla får en underbar dag!

Min fina Mira


Ledig och sol ute!

Lövely! Ledig idag oxå och solen lyser ute! Långpromenad med Mira i det härliga vädret snart=) Synd bara att min bästa promenadkompis inte kan följa med då hon lider av lite krigsskador efter midsommar ;)

Har haft en rejäl garderobsrensning nu på morgonen, det gäller att roa sig när man vaknar innan klockan 7 och inte kan somna om.. Varför ska det alltid vara så när man är ledig och inte de dagar man måste gå upp? Skumt det där!


Kan inte låta bli att le hela tiden, är bara så glad och lycklig nu!

Jobbdags!

Nu är det slut på semester för min del! Jobb idag, 17-22, första jobbdagen! Är lite nervös, men det kommer nog gå bra=)

Har varit ute med Mira i det "underbara" vädret, nu blir det frukost och kaffe, sen städning! Det behövs efter att vi har bott två personer och två hundar här sen i onsdags! Har haft världens finaste syster här <3

Ha det gott!

Midsommar

Hade en sjukt rolig midsommar med gänget! Tack för en toppendag/kväll/natt!


Champagnefrukost


Hur många killar krävs det för att få upp en midsommarstång? ;)


Finaste syster


Hoppbollfotboll! Sååå himla roligt och mycket svårare än man tror!


Dans runt midsommarstången =)


Bushundarna var oxå med och firade=) Hedda har fått fnatt! Haha


Man blir trött av att fira midsommar, Mira kör en taktikvila=)

Ser redan fram emot nästa års midsommarfirande!

Finbesök

Har världens bästa syster och Hedda på besök här <3
Film, godis, soffhäng och hundgos!


Trött!

Tack tjejer för en toppenkväll! <3

Idag är jag visst lite trött, förstår inte hur det har gått till ;)

Tvättstugan nu, sen lite ekonomi plugg..Jippi!

Finaste Sara kommer sen oxå, blir en vända på stan.


Ibland är det bra fint i Nyköping=)

Mira

Fina tjejen!






....

Saknaden är enorm




Söndag igen!

Första lediga helgen på hur länge som helst! Har roat mig med att göra typ INGENTING! Helt underbart! Har varit lite social,gått långpromenad med Mira, pluggat lite och haft ett städryck idag. Annars har jag njutit av två härliga sovmornar och ingen tidspress=) Välbehövt!  

Nu sitter jag och matar mig lite, spagetti och köttfärssås fick det bli. Funderar på om jag ska orka baka en kladdkaka till eftermiddagen, får finbesök av en som jag inte har träffat på evigheter!




Imorgon är det skola igen efter tre veckors praktik. Ska bli kul att träffa alla igen:D

Ha en toppenkväll, det ska jag ha!

Sista rycket!

Nu kör jag sista rycket på skolrapporten som ska skickas in ikväll! Sen kan jag äntligen ta upp mitt sociala liv igen och ha lite tid över på eftermiddagarna! Wunderbart! Den här rapporten har inte alls varit rolig att jobba med, så det är skönt att det snart är över!

I morgon blir det studentfirande, grattis mina "små" kusiner!! :D

Ha en bra dag!

Trött hund..

Har en väldigt trött Mira vid mina fötter nu. Vi har besökt veterinären idag igen och hon har fått lugnande, så nu ligger hon och sover så sött här <3


Gammal bild, men lika trött hund!

Nu är det plugg som gäller!

Plugghäst?!?!

Hade en jättetrevlig kväll med mina fina tjejer igår <3 Blev bjuden på mat, kyckling med pesto och fetaost, så sjukt gott! Sen hann vi även med att dricka lite vin och prata lite ;)

Nu sitter jag med projektarbetet.. Går segt att plugga idag, motivationen har rymt sin kos! Säg till om ni skulle råka hitta den, jag skulle behöva den här känner jag ;)

Nu ska jag ner en vända till i tvättstugan, sen begrava mig i ledarskapsuppgiften igen! Sen ska Ica Maxis affärsidé få sig en liten analys!





Ha en bra lördag!

RSS 2.0