Bruks

Har spenderat förmiddagen på bruks, tränade på momenten i lydnads 1an med Mira! Idag var hon taggad iaf! Haha! Hon är så rolig att träna med när hon är sån:)

Vi blev kommenderade genom hela 1an, bara för att det var kul att kolla vad som satt kvar. Det gick mycket bättre än vad jag trodde det skulle göra :)

Motivation, check! Nu jäklar kör vi!


Vilken härlig dag!

Idag har bara varit en såndär asbra dag! Har varit på bra humör hela dagen, solen har värmt, mina vänner är underbara och det kan inte gå bättre i skolan!
Fick VG på bokrapporten och redovisningen, trots allt! Kändes jäkligt skönt, jag tyckte att jag bara förtjänade ett G.. Sen fick vi tillbaka hemtentan i ledarskapen idag, alla i klassen fick VG! Så duktiga! Maxpoäng var 54, jag fick 53! :D Måste få skryta lite, men vem fick högst poäng av alla?!? Jajjemen, JAG! Yeeey!!
Efter skolan blev det en härlig promenad i solen med hultis,grodan och Mira. Vi var ute i 1,5 timme, det var så skönt:)

Fick trevligt fikabesök förut oxå! Alltid kul att prata skit och gamla minnen! Lite skvaller hann vi med oxå, haha! Ibland kan ju det vara sååå roligt! Det jag fick veta ikväll kommer jag leva länge på! :P

Nu tänker jag sjunka ner i soffan och bara slappa, det har jag förtjänat :)


Tillbaka till vardagen!

Idag var det skoldag igen, igår hade vi eget arbete. Fick färdig bokrecensionen igår, annars blev det inte mycket pluggat..
Åkte till Vingåker istället :P Delicato Outlet, Scorett Outlet och Factory Outlet lockade visst mer! Ett par nya skor och lite fika kom med hem :)
Idag var det redovisningar hela dagen, samma sak imorgon.. Håll tummarna för mig imorgon ;) Efter det är det eget arbete igen torsdag och fredag!

Hade min bästa Sara här ikväll, prat, skvaller och skratt <3 Precis vad jag behövde!

Nu är det sovdags, tagga redovisning!


Snöbus

Vilket härligt väder det har varit idag! Jag och Josse hade fotosöndag med hela hundligan :) Det är inte det lättaste att få till bra bilder på 3 galna hundar som far omkring i snön! Men hundarna tyckte det var kul och det var ju poängen :)


Långpromenad

Idag blev det min första långpromenad på 10 dagar! Så skönt att man kan andas nästan helt obehindrat igen :D Nu är jag redo för Miras hemkomst ;)

Det var väldigt skönt att komma ut ich gå idag, hade redovisning idag igen. Två dagar i rad med egen redovisning + sitta och lyssna på andras, man blir lite tom i skallen.. Som att det var något nytt;) Men det kändes så bra att kunna gå våran normala runda utan problem :)

Snart kommer Josse, Mira och Hedda <3 Lycka!


Imorgon!

Imorgon får jag träffa Mira igen :D Sjukt tomt hemma utan henne, känns så skönt att hon äntligen kommer!


Family guy

Nu är jag redo för redovisningen imorgon! Eller, så redo jag kan bli! Även fast den kommer vara seg så lär ju jag vara lika nervös som vanligt;)

Laddar upp med Family guy, mörk choklad och vindruvor :)

Idag har jag lunchat med min fina Alex med co! Kycklingsallad på Huldas, så gott! Blev en sväng med bästa klassisarna på stan efter det oxå! Fast det blev ingen shopping idag, hittade inget roligt..

Ikväll känns det som att jag lär kunna somna tidigt, blev visst lite seg nu!


Äntligen!

Nu är budgetrapporten inskickad! Yeey! Så fruktansvärt skönt! På torsdag är det redovisning på det, sen är alla dom här "fallen" och grupparbetena över!

På fredag är det redovisning för förra praktiken oxå, sen kan jag släppa den och gå vidare på nästa.

Nästa vecka är det skriftlig och muntlig redovisning på en ledarskapsbok, blir skönt när det är över! Då är det bara sista praktikperioden kvar och lite redovisningar på det, sen är vi klara i skolan!!

Fast det känns lite läskigt, det är inte ens 2 månader kvar :/

Idag har jag förövrigt varit nyköpingsbo i 1 år :)


Tack Josse!

Tack snälla, snälla syster för hjälpen med Mira den här veckan! Det är väldigt tomt utan henne hemma, men nu vet jag iaf att hon får den motion hon behöver under veckan, vilket jag tyvärr inte kan ge henne just nu..

Plus att hon får träffa Hedda lite, det är ju bland det bästa Mira vet <3

Nu får du lite extra motion oxå Josse ;) Hedda lär väl oxå bli sur över den ökade mängden motion, lilla pensionärshunden! Haha!

Tur jag har dig syster! Du är den bästa som finns <3


Några små ord

Tänk att det ibland räcker med bara några ord för att man ska må så mycket bättre! Att få lite uppskattning, det lyfter en så mycket! Dom små orden i vardagen, det behöver inte vara mer än så ibland :)


Kärlek <3

Vad skulle jag göra utan min Mira? Världens bästa lilla knasboll! <3


Just another Thursday!

Är precis hemkommen efter en mysig middag hos hultis :) hjärtbakelser (smörgåstårta, sååå god!), chokladdoppade jordgubbar, choklad, bubbel och massa tända ljus! Vi hade det så romantiskt så ;)

Nu är det onepiece som gäller en stund, sovtajm snart! Skola imorgon, sen kommer Josse! Lycka!

Blir att ringa vårdcentralen imorgon oxå tror jag, andningen verkar inte vilja bli bra.. Får ringa och se vad dom säger, troligtvis att jag ska avvakta ;)

God natt på er!


Gårdagens bravader..

Avslutade visst gårdagen med att spendera några timmar på akuten med andningssvårigheter..

Kände ingenting under dagen när jag var i skolan och hade grupparbete. Efter skolan var jag och fikade med två klasskompisar och sen blev det 1 timmes promenad med en annan klasskompis och Mira. Hade inga problem med andningen då, vi gick i samma tempo jag brukar ha under Mirapromenaderna och typ samma runda det brukar bli efter skolan.

När jag kom hem så åt jag lite, sen hamnade jag med datorn i soffan och efter en stund började jag gäspa mycket.. Trodde att det var tröttheten som började komma ikapp, men märkte snart att jag inte fick ner ordentligt med luft i lungorna.. Det började runt 19 och blev bara värre hela tiden..Efter lite tjatande från några stycken så ringde jag sjukvårdsrådgivningen..
Dom ville att jag skulle åka in till akuten, då dom inte kunde förstå vad det berodde på och att det kan bli bråttom när det handlar om andningen..

När jag satt i väntrummet så började jag få lite hjärtklappning och var helt skakig på händerna, men det kändes mest som det hängde ihop med att jag bara ytandades då, fick inte ner luften..

Sköterskorna tog massa prover efter att jag hade fått ett rum ( jippi, sprutor..) men jag hade bra blodvärden och ingen infektion i kroppen! Skönt! Eftersom jag blev sämre under tiden jag satt där och hade fått stickningar i händer och ansiktet tog dom även test för blodpropp, men inget sånt heller!

Läkaren var jättebra, kollade massor och frågade om typ allt. Då proverna inte visade nåt allvarligt och mina symptom inte försvann, så trodde han och en annan läkare att det beror på flera anledningar. Bla så var jag lite svullen i halsen, så det är nog nåt litet virus där och bråkar.. Sen spelar nog all stress som är just nu in, tillsammans med lite ångest efter allt som hänt.. Det var ingen panikångestattack, men min kropp säger ifrån lite nu.. Måste lyssna och ta det lite lugnt nu.. Var hemma strax innan 1 inatt, så det blev bara 4 timmar på akuten ;) Men det är väl alltid mysigt att spendera en tisdagsnatt på akuten med sprutor, plåster och larmknapp? ;)

Under dagen idag har iaf hjärtklappningen och skakningarna typ försvunnit, men andningen är ansträngd.. Har lite domningar i händerna till och från oxå :/ Om det börjar göra ont att andas måste jag åka in igen och om det inte släpper måste jag höra av mig.. Hoppas andningen ordnar upp sig under morgondagen!

Nu tänker jag ha soffhäng resten av kvällen! (och äta lite choklad!)


Söndag

Har precis ätit middag, ikväll blev det lax med pesto och fetaost i ugn, ris, sallad och sås :) Blev riktigt gott!

Blev visst jobb idag med.. Är lite trött nu, men det är skönt när lönen kommer ;)

Nu blir det soffhäng för hela slanten, inatt lär jag ju kunna sova iaf!


Helg!

Nu tar jag helg! Åker ut till bästa Sara för middag och melodifestivalen :)

Jobbat igår och idag, imorgon hoppas jag att jag får vara ledig! Blir långt till nästa lediga dag annars ;) men det är skönt att få jobba lite nu när skolan snart slutar!

Hoppas alla får en bra helg :)


3 år

Idag är det 3årsjubileum! Jag <3 min huvudvärk! Eller inte.. Den lyder dåligt när jag försöker vräka den ;)

Firar denna kväll med te och en daimbiskvi!


Mums!

Efter en vecka med massa motion och rännande runt halva Nyköping, så var jag idag tvungen att göra en helomvändning! Har bakat daimbiskvier :) Har inte hunnit provsmaka än, men dom lär nog kunna gå ner ;) Försökskaninen dyker snart upp, får se vad dom får för betyg! Haha!


Sooool!

Så underbart skönt väder idag! Är precis hemkommen efter en 2 timmars promenad med Mira :) Idag har vi återigen gått lite kors och tvärs genom stan och sen gick vi runt hamnen och Brandholmen! Det är så fint runt vattnet, älskar att bo i en hamnstad!

Vi gick genom storgatan idag, det var ett tag sen Mira var nere på stan och gick, men det gick så bra! Hon gick och kikade, men brydde sig inte om nåt :)

Nu blir det soffhäng en stund innan jag ska ut och äta med tjejerna :)


RSS 2.0