Hundbus=)

Ikväll när jag kom hem från jobbet så letade jag fram min agilitytunnel och ringen och letade fram pinnar ich gjorde jättefina hinder;)  Sen fick först Hedda komma ut och springa och busa lite! Hon tycker att tunneln är jätterolig!



Mira är mer skeptisk till tunneln;)



Såhär ser man ut efter 10 minuters busande i solen:



Men gud va kul dom tyckte att det var :D Lät allt stå kvar ute på gräsmattan så kan jag bara gå ut och busa lite med dom när andan faller på!

Det tar visst på matte oxå att springa runt som en tok på gräsmattan, så jag hamnade i skuggan på trappen med tidningen efter=)


Hoppas alla får en toppenkväll!


Midsommar








Tack Sara och Erik för en riktigt bra fest! Hade så roligt! Ser redan fram emot nästa år;) 



Shoppingtur!

Åkte med Malin till Norrköping, hon ville ha lite sällskap när hon skulle handla kläder. Men jag lyckades visst handla på mig lite jag med ;) Så nu har jag lite beslutsångest om vilken klänning jag ska ha imorgon. Får ta med båda och så får Sara hjälpa mig att välja!

Lisa har varit här och hämtat Hedda nu! Hon kommer nog vara världens mest bortskämda hund efter att ha spenderat en helg med Lisa! Haha! Mira ska åka hem till mamma och leka med Aros imorgon=)

Nu är jag färdigpackad för att åka till Nyköping. Det är bara blommorna som ska hämtas på vägen. Jag misstänker att jag inte får komma in om jag inte har dom med mig ;)

Hoppas alla får en supertrevlig midsommar!


Jaha..

Dagen började bra, men slutar visst inte lika bra..

Gick ut för att träna lite lydnad med Mira förut, tyckte att det var dags för det nu! Hinner inte mer än ut och börja busa och kampa igång henne innan jag fick en ganska otrevlig och obehaglig överraskning och blev tvungen att avbryta träningspasset.. Har fått spendrerat kvällen i telefon istället.. Tur jag har världens finaste vänner!

Jag hoppas verkligen att det här var en engångshändelse!

Mira blev bara lite sur på mig när jag avbröt hennes träningspass=P


Fast jag håller nog med Mira, skulle helst gömma mig och sura jag med.. Men snart kommer Josse hem iaf, så då blir jag nog på lite bättre humör!


Små glädjeämnen

Vem blir inte glad när man kommer hem och möts av detta?


Världens finaste!


Lite färg i regnet!


Nu ska jag laga lite mat, sen ska jag sova tidigt ikväll! Har lite förlorad sömn att försöka ta igen.. Hoppas jag får göra det bara..

Less...

Jag blir så less på mig själv ibland.. Tur man har huvudet på skaft.. Det märks att det har varit lite mycket den senaste tiden.. Men det löser sig nog hoppas jag! Annars får jag göra om och göra rätt!

Snart är det midsommar iaf! :D Kommer bli sååå kul!


Regn,regn och mer regn..

Det har nog regnat precis hela dagen här..

Mamma och Micke kom förbi på f.m för en snabb fika, sen åkte jag och Josse till Vingåkers Factory Outlet=P Jag kom visst hem med ett par jeans och ett par skor! Josse köpte ett par skor och ett par gummistövlar=)





Sen åkte jag med och tittade på söta valpisar=) Vart även bjuden på mat då, grillat är ju aldrig fel!



Nu blir det lite soffhäng innan sängen kallar! Jobb imorgon igen!

Ha det bra!

Jaha..

Allt slutar inte alltid som man trott, men så är livet helt enkelt! Hoppas bara att inte allt skedde helt i onödan, då har allt hänt i onödan och det verkar rätt dumt..


Jag har visst blivit "mormor" under gårdagen och natten=P En av "mina" hundar har visst fått valpar! Så kan det gå!Haha! Har tänkt att jag ska åka och gosa lite med dom någon dag, valpar är ju alltid oemotståndliga;) Men nej, jag ska inte ha någon!

Ha en bra helg!


Lycka!

Idag är jag glad! Moira har blivit friskförklarad av veterinären nu :D

Om ca en månad får vi börja rida henne igen, men nu får vi börja promenera och tömköra henne igen! Så himla skönt!

Nu tänker jag ta ett glas vin och titta på en film, jobb imorgon igen..


Hoppas ni har en bra kväll!

Jobbdax

Nu ska en mycket sliten Johanna åka o jobba... Men det ska nog gå bra idag med! Finaste Sara kommer o shoppar lite idag, så då kommer jag bli lite piggare=)



Ha en bra dag!

Världens finaste hundar=)
















Kvällens promenad ner till vattnet=)

Shopping-dag!

Dagen började med en välbehövlig sovmorgon! Mira och Hedda väckte mig strax innan kl 10, då tyckte dom att det var dax för frukost=P Man sov ju ganska dåligt inatt, blev väckt av en jäkla smäll, sen höll åskan i sig ett tag.. Jag är glad att Thomas var här, så jag slapp ligga själv och vara åskrädd! Så då var det skönt att jag fick sova ut lite! Det var värre för Thomas som gick upp innan kl 7, han skulle ju sätta sig i bilen och åka nästan 100 mil till stugan i Norrland...

Idag har det varit en riktig spenderar-dag! Började dagen med att jag och Josse åkte in till stan, för jag behövde köpa en ny dator. Kom hem med en dator och en varsin ny mobil=P Lätt hänt! Haha! Hann vara hemma en kvart innan mamma, Micke och Jimmy kom och hämtade upp mig för en liten tripp till Vingåkers Factory Outlet=) Blev 3 par jeans, en tröja och ett par gummistövlar ;)



Storlek 21! Tänkte nog sätta en liten blomma eller något i dom, tyckte dom var så söta så jag kunde inte gå förbi dom!

Fick ett städryck sen när jag kom hem, så hundarna åkte ut under äppelträdet med varsitt ben att tugga på, sen satte jag igång att tvätta, damma, dammsuga och tvätta golvet! Känner mig nästan lite duktig=P


 Buketten står i fönstret, men det gick inte så bra att fota den där..

Nu är det dags att laga lite mat, sen ska jag tvinga med Josse på en promenad med tjejerna för det är en så fin kväll=)

Ha det bra!

<3


Trött..

Nu börjar det bli sovdags för mig och hundarna.. Mira ligger i soffan helt utslagen brevid mig och Hedda ligger på kudden under sängen och snarkar!

Jag ska upp vid halv 7 för att jobba...


Såhär pigg känner jag mig just nu... Så god natt världen!

<3

Bra låt!

Går och nynnar på denna låt hela dagarna

http://youtu.be/YuqjN2h_aWo

Jaha, annars då?

Jo, jag HATAR fästingar och brännässlor! Massor! Träffade på ett par under kvällspromenaden med Mira.. Inte okej..

Annars har jag haft en bra dag=) Har jobbat, varit hos Moira, gått en lång promenad i skogen med Mira, fick till maten riktigt bra och nu har jag en riktigt lugn och skön kväll! Mira ligger och sover vid mina fötter nu, myshunden=) Snart ringer bästa Alex oxå, vi måste ju uppdatera oss lite på vad som händer! <3



Ha en bra kväll!

<3

Sol!

Vad skönt det är att vakna och solen lyser! Jag blir så mycket piggare=)

Sitter och putsar lite på skoluppgiften som ska vara klar imorgon.. Vaknade tidigt, så då kunde jag lika gärna få det gjort.

Ska snart åka och jobba, har jobbat hela helgen så det ska bli skönt att vara ledig imorgon. Eller ledig och ledig, ska ju till skolan imorgon, så någon sovmorgon eller lugn dag blir det ju inte=P Men jag slipper ha långtråkigt iaf! Haha


Lägger in en bild på Isa och Hedda som jag tog för 2 år sen. Min fina lilla Isa... Saknar..




Ha en bra dag i solen!

Plantering!

Jag glömde lägga in bilder på dagens plantering!







Före:


Efter:


Snart kommer det bli massor av tomater, gurka och plocksallat här=)

Bilduppdatering!

Jag har haft lite mycket i veckan, så jag har inte hunnit med att uppdatera..
Sitter vid utemöblerna på tomten nu och njuter av kvällssolen med Josse! Vilket underbart väder det har varit idag!

Lite bilder på vad som har hänt i veckan=)


Det är jobbigt att gå på promenad i Nyköping, en power-nap går åt efter ;)



Jag, Josse, Thomas, Mira, Hedda och Mega gick ner till vattnet en kväll för ett kvällsdop (för hundarna, inte för oss=P )

Josse och Mega


Josse och Hedda






Mira njuter i solen=)

Lite uppdatering på vad som har hänt iaf=)

Ha en bra kväll!

RSS 2.0