Nu är det krig!

Nu har jag startat ett litet personligt krig mot mitt godis-/socker-/kolhydratintag som är på tok för stort! Har alltid varit en godisråtta, men nu börjar det gå för långt! Så nu måste jag ta i med hårdhandskarna mot mig själv.. 

Jag vet att jag har en tuff tid framför mig, jag blir hemsk när jag inte får i mig mitt socker.. Förhoppningsvis behöver det inte ta jättelång tid innan mina värsta cravings är över! För dom är inte att leka med! Men nu är jag motiverad och har verkligen insett vad sockret ställer till med..

Så, nu kör jag! Inget godis och ett minskat intag på snabba kolhydrater tills dess att sockerbegäret har lagt sig! Heja mig!!




Ledig helg!

Jobbade stängning igår, men va gör de när jag har ledig helg! Skönt att få varva ner lite:) Har varit full fart hela veckan, visserligen är det jätteroligt att det händer mycket, men nu vill jag slappna av lite ;)

Börjar den lediga helgen med tvättstugan.. Jippi! Haha

Ska snart ut till stallet, finns ju inget bättre! Saknar hästlivet lite.. Men nu får jag det stillat en stund. 

Tänkte ta en liten dans med snabeldraken nu så är det gjort..

Vilket sjuuuukt ointressant inlägg! Bjuder på de idag ;)



Höstpromenad

Tog en liten promenad med Mira efter jobbet, skönt att komma ut i solen efter en arbetsdag!

Mira har hoppat runt som en dåre, busat och viftat på svansen! Sötnosen njuter lika mycket som jag, tur det :D

Mira har även hunnit med att rasta sin doggy-walker så nu ligger Mira och sover gott efter all motion :)




En stooor kaffe!

Snart dax att åka och jobba! Tar min huvudvärk med mig idag, lika bra det ;) Vet ju inte hur det skulle gå annars.. Är rätt glad nu att jag bara går kortpass idag :)

Laddar upp med en kopp kaffe, innan det är dags att gå ut i höstkylan! 8,9 grader ute, det är lite för kallt för min smak!




Måndagskväll..

Hej måndag och huvudvärk.. 

Snart tänker jag gå och lägga mig, huvudvärken är jobbig idag.. Den har skött sig rätt bra under en period och inte gått över "normalnivån", men ikväll har den ökat.. 

Hoppas lite sömn får bort den, har inte tid för att gå på lågvarv den här veckan!

Först blir det en liten kvällsrunda med Mira!




Härlig helg!

Har haft en riktigt rolig helg full med fina vänner, skratt, god mat, gott vin och för lite sömn! Precis som en lyckad helg ska vara! 

Var tillbaka i Nyköping igår och hade en superkväll med några "gamla" kollegor! Saknar dom massor, var så kul att träffa dom igen! Fina tjejerna <3

Nu är det soffläge efter att ha ätit middag och pratat igenom hela helgen med Josse :) 

Hoppas ni oxå har haft en bra helg!






God natt..

Jobbat stängning idag, är lite trött nu ^^ 

Imorse innan jobbet blev det en härlig PW/intervall/back-träning :) skön start på dagen! Känns bättre att åka till jobbet när jag vet att Mira är ordentligt trött oxå! Då sover hon ända till doggy-walkern kommer :)

Nu, sängläge! Jobb imorgon, sista passet för veckan!




Onsdagkväll!

Jobb 9-18 idag, rätt skönt pass eftersom man oftast får mycket gjort då :) Idag har jag dock mest byggt om inne på min avdelning! Precis som dom andra har gjort på sina, det händer mycket nu! :D

När jag kom hem så bytte jag bara om, sen blev det en härlig PW i kvällssolen med Mira. Bäst att gå ut direkt när man kommer hem, blir ju mörkt så tidigt nu.. Har inte riktigt hunnit vant mig med det.. Men det är så skönt i luften nu! Frisk ute, riktigt skönt att springa av sig lite i!
Körde lite träning hemma efter, måste komma igång igen! Tror aldrig jag har varit så otränad som nu :O

Imorgon jobb igen, men innan jag åker dit så har jag lite att fixa inför helgen! Längtar dit!




Vissa dagar..

...vill man bara dra upp knäna till hakan, slå en filt runt sig, blunda och slippa känna och tänka en stund..

Förstår inte varför jag känner såhär nu.. Vill inte, orkar inte, pallar inte.. Allt går ju bra nu, jag trivs ju med livet och läget! Varför ska man krångla till det för sig då??

Är så glad över att jag har en hel del roligheter att se fram emot!

Aja, lite gnäll såhär en måndagkväll.. Första gången på länge och nu får det ta och dröja till nästa gång! Får väl bara gå med på att ha en liten svacka, leva med det så kort tid som möjligt och komma igen! Är ju en del på gång nu, har inte tid för sånthär!


Söndagspromenad

Supermysig promenad på 1 mil runt Djulö i solskenet idag! Sämre söndagar kan man verkligen ha!
Mira har sprungit runt, nosat, busat och varit allmänt tossig så hon njöt nog lika mycket som mig!


RSS 2.0