Snart så!

Sitter med det sista på examensrapporten nu.. Efter att ha arbetat med den i flera veckor så är det inte en underdrift att säga att jag är lite trött på den! Imorgon ska den vara inskickad, sen ska jag fira! Det kommer kännas så skööönt! Ska bara göra en power-point presentation till sen oxå :P men först firar vi!

Igår blev det en sväng till Fika med finaste grodan, vi behövde en paus från skrivandet båda två :) Blev en riktigt lyckad och rolig kväll!

Idag var min underbara pappa och hans sambo här och drack massa kaffe och prata lite skit :)

Nähä.. Rapprten var det ja.. Snart klar!

https://cdn1.cdnme.se/2586669/7-3/pic_51585d62ddf2b31fcc8a8c95.jpg" class="image">


Pluggar..

Sitter och pluggar.. Eller ja, just nu smiter jag en stund.. Är så trött på den här slutrapporten nu! Sitter fast och kommer inte vidare för tillfället och det är inte ens 1 vecka tills den ska vara inne.. Inte kul!
 
Idag spenderades hela dagen på ICA, först praktik en stund sen jobb, så 8-19 blev det idag. Imorgon är det iaf bara 10-19 och onsdag ser ut att bli som vanligt med 8-17 :) Torsdagen blir skön, 12-22,30... Tur jag har en snäll mamma som ställer upp och tar Mira. så jag kan jobba och plugga som en dåre.. Hoppas det blir ledig helg, känns som det kan behövas efter den här veckan!
 
Nehe, om jag ska ta och återgå till min rapport.. Yeey!
 
 

Söndag..

Är lite trött idag ;) men jag mår bättre än vad jag vore göra! Asrolig kväll igår med massa roliga människor! Tack syster för en toppen fest!

I fredags va det bio med Josse, Mathilda och Sandra. Vi var och tittade på Croodarna! Så sjukt rolig! Skrattade så jag grät! Se den!

Nu måste jag bli människa, snart kommer la familia på födelsedagsfika hos Josse :)

Snart måndag igen, men vilken underbar helg det varit!


Undrar..

Undrar vem av oss som är tröttast ikväll! Skulle nog behövas ett målfoto för att avgöra det, men det får räcka med en bild på Mira ;)


Mindre nöjd Mira

Mira var inte jätteglad när jag ställde in henne i duschen efter promenaden! Det är så härligt med sol, +grader och tö, men det finns visst vissa nackdelar ;)


Söndagsstädning!

Jag var inte kaxig imorse när klockan ringde, det kan jag lova :P Men det var det värt, hade en jätterolig kväll igår!

Hade tvättstugan på f.m, bra planerat av mig.. Fast efter ett tag (några koppar kaffe senare) kom jag igång med dagen! Så nu är det dammat, dammsuget, golven tvättade, diskat, tvätthögen invikt, vädrat och nybäddat i sängen! En promenad i solen med härligt sällskap resulterade även i att Mira nu är badad och lika ren som allt annat ;) Pluggat har jag oxå gjort, har fått lite ordning i oredan som kallas examensarbete..

Undrar var all den här energin kom ifrån?!? Fast jag är glad att den kände för att dyka upp! Nu är det dags för lite matlagning, sen tänker jag med gott samvete sjunka ner i soffan :)

Jag erkänner, jag är redan beroende av min nya kaffemaskin! I love it!


Underbara lördag!

Dagen har spenderats med en gammal vän, som har varit i Nyköping i helgen! Så jäkla kul att träffa henne igen! Vi konstaterade att vi inte har setts sen hennes bröllop -08! :O Vi hade lite att prata ikapp ;) En myslunch på Rhodos hann vi med oxå! Lovely!

Blev en PW på 8 km i solen på eftermiddagen, så skönt i solen :)

Nu är det dags att göra sig iordning, kvällen spenderas med mina fina tjejer <3

Kommer nog vara hes imorgon efter allt prat och skrattande :)


Tröttis!

Tänk så trött man kan bli av att träffa kompisar man inte sett på ett tag! Men det är ju så kul att busa, så Mira kunde ju inte låta bli! Både hon och jag är glada efter en jättemysig dag! :)


Snart helg!

Torsdag morgon, laddar för sista praktikdagen den här veckan! Idag ska vi bygga om trädgårdsavdelningen :)

Men först, en kaffe!


Jag bara undrar..


Härlig promenad!

Vårkänslorna spirade idag när vi var på hundpromenad :) Sol, blå himmel, tö, fåglar och vårflod! Tänk vad lite bra väder kan göra för humöret!

Hundarna sprang runt och nosade på allt, spanade in alla änder och njöt i solen dom med!


Stallet!

Så underbart att vara i stallet och få lite hästmys! Var där igår och ska snart dit igen :) Feel good på hög nivå!

Idag blir det hemfärd oxå, nu är helgen snart slut..

Först ska hundarna få en långpromenad i det härliga marsvädret :)


<3

When it hurts to look back,
and you're scared to look ahead,
you can look beside you,
and your best friend will be there


Tagga..

Tagga jobb 15-22,30.. Kul lördag ;) Kommer nog somna ovaggad efter det passet iaf! Sov typ 4 timmar inatt, så då kan jag sova ikapp det oxå!

Va på bio med tjejerna igår, vi tittade på Små citroner gula :) Bra film! Skillde sig ganska mycket från boken, men det gjorde inte så mycket, blev bra ändå :)

Nu, tvättstugan.. Jippi!! Haha


RSS 2.0