Spårning

Igår var jag iväg och tränade lite personspår med Mira. Det var ett tag sen hon spårade sist, så nu tyckte jag att det var dags igen!
Det 1a spåret blev lite för svårt för henne.. Det var lagt ute på ett gärde, där det blåste väldigt mycket och var väldigt blött underlag vilket resulterade i att hon tappade spåret hela tiden och mest snurrade runt.. Så mamma la ett nytt spår åt henne uppe i skogen istället. Det var 2 leksaker i spåret som hon skulle markera, en 90 graders sväng och det gick både lite upp och ner.
Hon tog spåret direkt, spårade i ett ganska högt tempo men utan att rusa och markerade den 1a leksaken (fast hon tog inte upp den) och sen fortsatte hon. När hon kom till 90-graderskurvan så tappade hon spåret, men cirklade fint runt och fick upp det fort igen! Sen kom den 2a leksaken som hon oxå markerade fint (men inte heller tog upp) och efter beröm så fortsatte hon spåret klockrent fram till spårslutet där den sista leksaken låg. När hon markerade den så blev det julafton och hon fick massor av beröm, så den leksaken plockade hon upp och sprang fram till mig med så busade vi massor!

Hon skötte sig exemplariskt i det 2a spåret! Blev väldigt imponerad av henne! Måste verkligen fortsätta spåra med henne, hon tyckte det var jätteroligt!

Sen kom Josse och Hedda igår, snacka om lyckliga hundar när dom såg varanndra! Söta tjejerna! Fast Mira blev lite olycklig förut när Hedda skulle åka iväg med bilen och Mira inte fick följa med.. Men dom ses ju snart igen!Nu blir det soffhäng resten av kvällen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0